BIBRAS NATHO: Najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo
Foto: Starsport©

FK PARTIZAN

BIBRAS NATHO: Najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo

Fudbal -

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je najvažnije da njegova ekipa nastavlja da pobeđuje i istakao da će biti sve teže i da zato crno-beli moraju da ostanu koncentrisani samo na sebe.

"Postigao sam dva gola, ali ono što je najvažnije je da nastavimo da pobedjujemo. Biće sve teže i teže, ali moramo da budemo koncentrisani na sebe, da se držimo zajedno i da pobedjujemo u utakmicama i kada ide teško", rekao je Natho, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče Metalac sa 3:1, u zaostalom meču petog kola Super lige Srbije, a strelac drugog i trećeg gola bio je upravo Natho.

"U drugom poluvremenu smo stvarali više šansi. Posle trećeg gola mogli smo da postignemo još jedan ili dva pogotka, ali svakako je najvažnije da smo pobedili i da smo i dalje na prvom mestu", rekao je on.

Crno-beli su upisali 13. pobedu od početka šampionata i prvi su na tabeli sa 40 bodova, odnosno imaju osam bodova više od Crvene zvezde koja ima meč manje.

"Imamo osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim. Želimo da nastavimo još bolje i da ostanemo na prvom mestu. Koncentrišemo se samo na sebe jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi", rekao je Natho.

Partizan će borbu za titulu nastaviti već u nedelju, kada će dočekati ekipu Čukaričkog.

"Još od prve utakmice u sezoni igramo na svaka 3-4 dana. To je naš posao. Imamo veliki tim sa 25 igrača, možemo da ih rotiramo. Svako ko igra se mora boriti za bodove, moramo umeti da igramo i u Evropi i u ligi", rekao je Natho.

Strelac prvog gola na jučerašnjem meču protiv Metalca, Rikardo Gomeš je rekao da njegov tim nije dobro počeo utakmicu, da nije bio dovoljno agresivan, ali da je u drugom poluvremenu više napadao.

"Nemamo vremena za odmor, već u nedelju igramo novu utakmicu. Moramo da zaboravimo ovu utakmicu, odmorimo se i pripremimo se za sledeću. I sledeći meč je veoma važan, kao i ostali, moramo se boriti do kraja", rekao je Gomeš i istakao da crno-beli ne smeju da se opuste.

"U fudbalu se stvari brzo menjaju i moramo da nastavimo da se borimo. Najvažnije je da na svakom meču osvojimo tri boda", zaključio je on.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track