LOMILE GA EMOCIJE: Nestvarni prizori u Humskoj! Saša Ilić sa Čukaričkim došao u Humsku pa zapevao pesmu navijača Partizana VIDEO
Foto: Starsport

Legenda

LOMILE GA EMOCIJE: Nestvarni prizori u Humskoj! Saša Ilić sa Čukaričkim došao u Humsku pa zapevao pesmu navijača Partizana VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su kao domaćini ekipu Čukaričkog rezultatom 2:0.

U jednoj od najzanimljivijih utakmica ove sezone, crno-beli su u 15. kolu zabeležili 14. trijumf, a meč prepun prilika na obe strane, obeležio je povratak Saše Ilića na stadion u Humskoj.

Legenda crno-belih i srpskog fudbala je 2019. godine završio profesionalnu karijeru, a nedavno je dobio prvi samostalni trenerski angažman u seniorskom fudbalu.

Ilić je ovog leta preuzeo Čukarički i trenutno je na odličnom trećem mestu.

U najavi gostovanja Partizanu je poručio da nije nikada ni razmišljao da bi mogao da dolazi u Humsku kao protivnik crno-belih, a fotografije koje su nastale pre i tokom utakmice jasno pokazuju koliko Ilića vole oni kojima su crno-bele boje omiljene.

A, da je bilo emotivno pokazuje i snimak koji je nastao pre početka utakmice. Ilić nije izdržao da ne zapeva navijačku pesmu koja je puštena sa razglasa.

- Rekao sam i ranije, znao sam da ću jednog dana doći ovde. Hvala navijačima što su me dočekali onako kako jesu, želim im puno sreće u nastavku sezone - poručio je Ilić nakon utakmice.

1 / 5 Foto: Starsport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track