ŠOK U PARIZU! PSŽ tera Ramosa iz kluba, iako nije odigrao ni sekund!
Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

ŠOK U PARIZU! PSŽ tera Ramosa iz kluba, iako nije odigrao ni sekund!

Fudbal -

Španski fudbaler Serhio Ramos ljut je letos napustio Real i kao jedna od kockica moćnog tima prešao u Pari Sen Žermen, za koji bi se moglo desiti da ne odigra ni minut, pošto mu preti raskid ugovora.

Neočekivane vesti objavio je francuski "Parizjen", koji navodi da bi Ramosovo vreme na "Parku prinčeva", koje bi trebalo da traje do 2023, godine, moglo da bude skraćeno, pošto je legendarni fudbaler još nije frbitovao za klub.

Ovaj list ističe da u PSŽ-u smatraju da su malo požurili s dovođenjem veterana ovog leta, imajući u vidu da je upisao samo četiri takmičarska nastupa u 2021. godini.

Ramosa su mučile povrede ove godine, nije igrao od maja i još uvek se čeka na njegov debi u PSŽ-u, ali to čekanje izgleda da je dojadilo gazdama kluba.

"Unutar kluba, samopouzdanje u Ramosa pre i nakon njegove akvizicije je drastično smanjeno. Toliko da je moguće skraćenje ugovora, iako nije u prvom planu, definitivno se razmišlja u tome i PSŽ prepoznaje ad je njegov dolazak u klub iz Real Madrida bila greška", navodi "Parizjen".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track