EVROPA BRUJI O FANTASTIČNOM SRBINU! Vlahović na meti VELIKANA: Dušan odbio NEPRISTOJNU ponudu, hoće samo u OVAJ klub!
Foto: Profimedia

SVI GA HOĆE

EVROPA BRUJI O FANTASTIČNOM SRBINU! Vlahović na meti VELIKANA: Dušan odbio NEPRISTOJNU ponudu, hoće samo u OVAJ klub!

Fudbal -

Srspki golgeter Dušan Vlahović prostonesilazi sa naslovnih stranica evropskih medija.

I to sa punim razlogom.

Vlahović je zablistao na utakmici protiv Specie i postigao het-trik i tako samo nastavio njegovu nestvarnu formu u ovoj sezoni, gde je već oborio nekoliko rekorda.

Samim tim interesovanje evrospkih giganata za njega je veliko.

Podsetimo srpski centarfor je odbio ponudu da potpiše novi ugovor s Fiorentinom, s kojom ima potpisanu saradnju do leta 2023. godine.

Najnovija ponuda stiže od Mančester sitija, čiji bogati vlasnici, šeici iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ne prave problem kada treba da se dovede neko skupo, a dragoceno pojačanje, piše BBC.

Međutim, iako bi srpskog asa čekala plata od oko 14 miliona evra na godišnjem nivou, odnosno imao bi dnevnicu od 38.356 evra ako bi pristao da u ekipi Pepa Gvardiole, njemu je u glavi samo transfer u jedan drugi klub.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

O tome italijanski "Tutosport" piše ovako:

"Poznata je činjenica da Juventus razmišlja o Dušanu Vlahoviću kao pojačanju za sledeću sezonu. Novost je da bi 'stara dama' mogla već ovog januara da ga kupi, ako se pojavi takva mogućnost. Treba, pritom, posebno pratiti situaciju u samom torinskom gigantu, koji bi najpre moraao da ojača svoju finansijsku moć, recimo ako Aron Ramzi prihvati da ode u NJukasl, gde nove gazde neće imati problem da mu daju bruto platu od 14 miliona evra. Malo manje bi, 12 miliona, takođe bruto (dakle, pre plaćanja poreza) Vlahović tražio u ovom momentu, što upravi Juvea ne bi smetalo."

Ali, šta će uraditi Fiorentina? Ona bi htela da izbegne da ovakvog igrača prepusti baš Juventusu, ali upravo crno-beli iz Torina vode u trci za srpskim 'bombarderom'. Možda zbog toga što je Vlahović, izgleda, izričit kada je u pitanju njegova želja: on nedvosmisleno hoće da igra baš za Juventus. A možda i zbog toga što rivali u toj trci, počevši od velikana iz Engleske, u ovom trenutku nisu toliko ubeđeni da će u trci za Srbinom pobediti, kao što su to čelnici 'stare dame'", zaključuje Tutosport.

Vlahović je ove sezone dao već osam pogodaka u Seriji A, dva u italijanskom Kupu , dok je strelac za Srbiju bio najpre u prijateljskom meču protiv Katara, a onda je u mundijalskim kvalifikacijama zatresao mrežu Luksemburga, kao i dva puta Azerbejdžanu.

Ukupno, 14 golova na 17 ovosezonskih utakmica.

Fantastičan učinak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track