SAMO HRABRO! Partizan večeras (18.45) silno želi da se revanšira Gentu za poraz u Ligi konferencije! Ovo je SASTAV za Belgijance
Foto: Kurir sport

liga KONFERENCIJE

SAMO HRABRO! Partizan večeras (18.45) silno želi da se revanšira Gentu za poraz u Ligi konferencije! Ovo je SASTAV za Belgijance

Fudbal -

Fudbaleri Partizana igraju večeras (18.45) utakmicu u gostima protiv Genta u Ligi konferencije.

Crno-beli su doživeli poraz pre dve nedelje u Beogradu od belgijske ekipe (0:1), pa će sada pokušati da se revanširaju kako bi zadržali šanse da budu prvi u grupi B i prođu direktno u osminu finala takmičenja.

Problem za „parni valjak“ biće neigranje Saše Zdjelara, koji je zadobio povredu zadnje lože u meču sa Čukaričkim. Da stvar bude gora, njegov parnjak na sredini terena Aleksandar Šćekić takođe zbog povrede nije ni otputovao u Belgiju. Lazar Marković i Filip Holender takođe nisu spremni za utakmicu.

FK Partizan
foto: Starsport©

- Imamo dosta problema, nažalost. Zdjelar je ranije ispao, Holender nije još spreman, isto i Marković. Pokušao je da izađe na trening i nije 100 odsto spreman. Takođe i Šćekić. Imamo lepu utakmicu ispred sebe i situaciju u kojoj smo izgubili na našem stadionu. Pokušaćemo da se pokažemo u što boljem svetlu, željno iščekujemo meč i nadamo se najboljem - poručio je Stanojević, i dodao:

- Voleo bih da se prerušim ili da na neki način mogu da vodim utakmicu. Svakako, sve ćemo pripremiti, biću pomoćni trener Duljaju i Vukašinoviću i sugerisaću s tribina.

Situacija nije sjajna ni u ekipi Genta. Prvi napadač „poglavica“ Loran Depoatr je rovit, kao i Giorgi Čakvetadze.

Optimizam

Miletić: Da pobedimo

Povratnik u Humsku Nemanja Miletić mogao bi da bude iznenađenje za Belgijance.

- Idemo u Belgiju da pobedimo, nismo odustali od najviših ambicija. Očekujemo zahtevan susret. Timovi u belgijskoj ligi su fizički besprekorni. Spremni smo za borbu i ne odustajemo od prvog mesta - poručio je Miletić.

Nemanja Miletić
foto: FK Partizan
Partizan
foto: Kurir sport

(Kurir sport/Darko Lučić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track