OBRT! ZVEZDIN TRENER KOJI JE POGOĐEN U GLAVU JE DOBRO: Panonćini je ušiven i u toku dana bi trebalo da izađe iz bolnice!
Foto: Printskrin

posledice incidenta

OBRT! ZVEZDIN TRENER KOJI JE POGOĐEN U GLAVU JE DOBRO: Panonćini je ušiven i u toku dana bi trebalo da izađe iz bolnice!

Fudbal -

Italijan ima nekoliko šavova na glavi

Pomoćni trener Crvene zvezde Federiko Panonćini koji je pogođen sinoć posle utakmice sa Mitjilandom u glavu je dobro. Kurir saznaje iz izvora bliskih klubu da će Italijan u toku dana izaći iz bolnice.

Federiko Panonćini
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ušiven je, ima nekoliko šavova na glavi i oseća se dobro. Najverovatnije je pogođen nekim tvrdim predmetom, pa je posle toga završio u Kliničkom centru.

Incident se desio na kraju utakmice, jer su navijači sa zapadne tribine bili iznervirani tendencioznim suđenjem arbitra iz Mađarske, Tamaša Bognara. Tada su počeli da bacaju razne predmete na teren, želeći da pogode Mađara, a ni kriv ni dužan nastradao je omaleni Federiko Panonćini.

policija
foto: Starsport©

Italijanskog trenera je zagrlio kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i odveo ga u tunel, a potom u svlačionicu. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković sinoć nije došao na konferenciju, jer je otišao u Klinički centar da bude uz svog saradnika.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

KIŠA NE SMETA DELIJAMA: Zvezda će imati vetar u leđas protiv Danaca, uprkos pravom potopu u Beogradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track