TEŠKO JE DOBITI SVAKU UTAKMICU! Stanojević: Idemo dalje! Bajić: Skidam KAPU igračima!
Foto: Starsport

superliga srbije

TEŠKO JE DOBITI SVAKU UTAKMICU! Stanojević: Idemo dalje! Bajić: Skidam KAPU igračima!

Fudbal -

Umorni posle povratka iz Belgije, izabranici Aleksandra Stanojevića nisu uspeli da slome tvrde goste iz Novog Sada.

Ruku na srce, sjajno su se borili izabranici Dušana Bajića i zasluženo nose bod kući! Tragičar je najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš, kome je golman gostiju Nikola Petrić u 68. minutu odbranio penal. Trener crno-belih je samo kratko prokomentarisao prvi veliki neuspeh u šampionatu Srbije.

- Muški je igrao Proleter! Mi smo loše ušli u prvo poluvreme, ali smo u drugom bili bolji! Teško je dobiti svaku utakmicu, idemo dalje- poručio je Stanojević!

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Fudbaleri i stručni štab gostiju blistali su od sreće posle remija sa liderom Superlige Srbije, a zadovoljstvo nije mogao, ni želeo da sakrije trener Dušan Bajić!

Dušan Bajić, Proleter
foto: Starsport

- Ovo je 16. kolo, a Partizanu niko nije otkinuo bodove osim Zvezde! Svaka čast igračima i skidam im kapu! Uzbuđen sam! Teško je igrati protiv ovakve ekipe! Želeli smo da igramo više u napadu, ali nije nam dozvoljeno! Partizanu želim sve najbolje, a nama je ovo podstrek- poručio je Bajić.

Nije samo Proleter bio zadovoljan ove večeri, već i iz tabora večitog rivala, jer Zvezda i dalje ima zaostatak, ali ne nedostižan! Imaju crno-beli sada šest bodova više, ali crveno-beli imaju meč manje, pa je šampionska trka ponovo potpuno otvorena.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track