ATRAKTIVNA ITALIJANKA GA ZADOVOLJAVALA PRED SVIMA NA JAHTI, A SADA ĆE MU RODITI DETE: Čuveni fudbaler će uskoro postati otac
Foto: Instagram/Zoe Cristofoli

BURA NA APENINIMA

ATRAKTIVNA ITALIJANKA GA ZADOVOLJAVALA PRED SVIMA NA JAHTI, A SADA ĆE MU RODITI DETE: Čuveni fudbaler će uskoro postati otac

Fudbal -

Manekenka Zoe Kristofoli posle ljubavne avanture rodiće dete francuskom fudbaleru iz Milana

Odbrambeni fudbaler Milana i jedan od najboljih defanzivaca u Sriji A Teo Ernandez, pored neverovatnog fudbalskog umeća, pažnju privlači sve više i van terena.

Naime, odavno je poznata i obelodanjena njegova veza sa atraktivnim italijanskim modelom Zoe Kristofoli, a najviše pažnje privukao je njihov seks skandal koji su imali na jednoj od jahta na italijanskoj obali, gde je zanosna Italijanka javno zadovoljavala poznatog fudbalera.

Sada je jedan od najkontroverznijih parova u svetu sporta, odlučio da kruniše svoju vezu, jer će, kako javljaju italijanski mediji, francuski fudbaler uskoro postati otac, pošto je atraktivna Italijanka na društvenim mrežama objavila da je trudna i da će "turbulentni par" uskoro dobiti prinovu.

Ernandez je trenutno jedan od najboljih defanzivaca na svetu, u karijeri je igrao za Atletiko Madrid, Alaves, Real Madrid, Sosijedad, pre nego što je sedmostrukog prvaka Evrope pojačao 2019. godine.

Kurir sport

Bonus video:

00:13

ĐANLUKA PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE! Bogati Italijan nasmejan dobio revakcinu, a ONA mu je pravila društvo! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track