PEP JE POSLE 10 MINUTA PREKINUO TRENING! As Sitija pecnuo Ronalda i Junajted VIDEO
Foto: Profimedia

ISPADA DA JE BILO LAKO

PEP JE POSLE 10 MINUTA PREKINUO TRENING! As Sitija pecnuo Ronalda i Junajted VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne je komentarisao da Mančester siti praktično nije ni trenirao pred derbi s Junajtedom u kojem su slavili 2:0.

Ekipa trenera Olea Gunara Solskjera doživela je teške poraze ove sezone, pre svih onih 0:5 protiv Liverpula na "Old Trafordu", a na tom stadionu je u subotu slavio i Siti 2:0.

No, tim trenera Pepa Gvardiole očigledno nije morao da se posebno sprema za Kristijana Ronalda i ekipu. O tome je De Brujne govorio u "MIDMID" podkastu.

"Dan pred utakmicu, uglavnom imamo taktički trening, na osnovu onoga kako protivnik igrač. Pred Junajted, Pep je rekao 'Ne znamo kako će oni igrati, videćemo.' I prestali smo s treningom posle otprilike 10 minuta", počeo je Belgijanac.

"Često Pep zna kako će protivnik igrati. Ovog puta nije znao, pa nije znao šta da radi. Radili smo na terenu ono što uvek radimo, ali Pep nije znao pre meča da li će oni igrati sa pet igrača u odbrani ili sa četiri, da li će igrati 'u rombu' na sredini terena, ili sa trojicom napadača", rekao je De Brujne.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track