SKANDAL TRESE CRNU GORU! Fudbaleri se u noćnom klubu zarazili koronom
Foto: Reuters

pred ključne mečeve

SKANDAL TRESE CRNU GORU! Fudbaleri se u noćnom klubu zarazili koronom

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ući će znatno oslabljena u ključne mečeve kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Naime, kako prenosi "PVportal", zbog noćnog provoda i proslave rođendana oni neće moći da računaju na glavne zvezde reprezentacije, pošto su zaraženi koronavirusom.

Crna Gora će na megdan Holandiji izaći bez napadača Stevana Jovetića, bivšeg veziste Partizana Nemanje Kosovića i jednog Beograđanina, sadašnjeg člana Lacija Adama Marušića. Kako navode s ovog portala, još nije poznato da li je još neko zaražen, te će se to tek otkriti.

Pomenuta trojicasu zajedno sa nekolicinom reprezentativaca ove zemlje proslavljali 32. rođendan napadača Herte, Stevana Jovetića, u podgoričkom noćnom klubu "Urban", gde su nastuapli Aleksandra Prijović i Bane Mojićević.

Reprezentacija Crne Gore je zadržala makar teoretske šanse da se plasira u Katar, ali je morala da pobedi i utakmicu s Holandijom, kao i onu sa Turskom, ipak, sada bez okosnice tima, teško da će napraviti podvig i bukirati mesto makar i za baraž.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track