UZ “ORLOVE” DO KRAJA! PODRŽI NAŠ TIM - PREUZMI 1.500 RSD ZA PATRIOTSKI TIKET
Foto: Promo

UZ “ORLOVE” DO KRAJA! PODRŽI NAŠ TIM - PREUZMI 1.500 RSD ZA PATRIOTSKI TIKET

Fudbal -

Srbija odbrojava sate do odlučujuće utakmice protiv Portugala, a do tada iskoristi bonus bez uslova, ali i promo kvotu na pobedu “Orlova” – vreme je za patriotski tiket

Posle višemesečnih kvalifikacija, okupljanja, treninga, pobeda, vreme je za najveći izazov za selektora Dragana Stojkovića Piksija i reprezentaciju Srbije.

Večeras će fudbaleri Srbije i Portugala odigrati meč koji će direktno odlučiti o plasmanu na Svetsko prvenstvo. Biće to veliki izazov za naš tim, ali maksimalno verujemo “Orlovima” koji će, bez sumnje, ostaviti srce na terenu i učiniti sve da obraduju naciju!

PREUZMI BONUS OD 1.500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Zadatak težak, ali ne i nerešiv - zato evo male pomoći: odmah posetiite sajt kladionice Meridian i napravite korisnički nalog. Zašto? Zato što Meridian svim novoregistrovanim korisnicima danas poklanja EKSKLUZIVAN BONUS BEZ USLOVA!

Sve što je potrebno: registrujte se na sajtu meridianbet.rs uz promo kod “Kurir” i dobijate čak 1.500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE – a to je i te kako dovoljno za jedan dobitan PATRIOTSKI TIKET!

Samo danas i samo na portalu Kurir – Meridian ponovo pomera granice!

Jasno je da je Portugal favorit u ovom duelu, ali ako smo do sada nešto naučili od selektora jeste da ga ne zanima ko je sa druge strane terena i da će reprezentacija Srbije uvek dati svoj maksimum!

Ovih dana ste mogli da pročitate kako svetske kladionice ne veruju u "Orlove" i da su gotovo sigurne da će Portugalci izaći kao pobednici, ali...

Sportska kladionica Meridian je uvek uz naš nacionalni tim i zato donosi FANTASTIČNU KVOTU NA POBEDU “ORLOVA” – 6.60!

PORTUGAL – SRBIJA SPECIJAL:

Mitrović daje gol glavom – kvota 10

Prvi gol iz slobodnog udarca – kvota 15

Vlahović daje gol u oba poluvremena – kvota 50

Tadić daje gol i Srbija pobeđuje – kvota 15

Vlahović hat trick na meču – kvota 120

Rajković brani penal – kvota 15

Ronaldo dobija crveni karton – kvota 40

Mitrović daje gol i asistira – kvota 25

PREUZMI BONUS OD 1.500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Pored NAJVEĆIH KVOTA dobijaš i BONUS BEZ USLOVA, što znači da su svi uslovi za PATRIOTSKI TIKET obezbeđeni!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU - Od sada dobitne tikete odigrane na uplatnom mestu kladionice Meridian možete isplatiti na online nalog! Neophodno je samo da ukucate Ticket ID, kao i kod za isplatu sa dobitnog tiketa i novac će biti prebačen kao depozit na online nalog. Naravno, da biste mogli da koristite ovu jedinstvenu opciju u Meridianu prethodno je potrebno da imate korisnički nalog i zato se odmah registrujte na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj ponudi igara, ali i najnovijim opcijama!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track