PIKSI ZAPALIO INTERNET! IZJAVA GODINE: KAKO BRE, EVENTUALNO Selektor očitao lekciju novinaru, sada cela SRBIJA CITIRA NJEGOVE REČI
Foto: Marko Metlaš FSS

Čovek je lepo rekao

PIKSI ZAPALIO INTERNET! IZJAVA GODINE: KAKO BRE, EVENTUALNO Selektor očitao lekciju novinaru, sada cela SRBIJA CITIRA NJEGOVE REČI

Fudbal -

Trebalo je imati hrabrosti dati ovakvu izjavu pred utakmicu decenije sa Portugalom

Započela je Srbija pohod ka Svetskom prvenstvu u Kataru sa novim selektorom. Videlo se da se u igri srpskih fudbalera nešto promenilo, da je ponovo počela da se vraća vera u reprezentaciju Srbije. Za to je zaslužan Dragan Stojković Piksi.

Osam meseci kasnije dočekali smo da Srbija ode na Mundijal. Pobeda u Lisabonu pred 60.000 Portugalaca nije mogla da bude slađa. Aleksandar Mitrović je u 90.minutu doneo Orlovima zlata vrednu pobedu, poslao Kristijana Ronalda u baraž, a Srbe na Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije je pažnju nacije i javnosti privukao nekoliko dana pre ovog istorijskog meča kada je novinar Piksiju postavio pitanje gde jenapomenuo "eventualni" plasman Srbije u Katar. Tada je Dragan Stojković kao iz topa odgovorio u svom stilu: Kakav bre evenrtualni, idemo u Katar!

Piksi je bio apsolutni optimista, a sada njegove reči imaju još veću težinu, jer ono što je obećao, to je i ispunio i odveo Srbiju na prvenstvo sveta!

Kako je to izgledalo pred meč sa Portugalom, pogledajte u videu.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

IDEMO U KATAR: Orlovi slave u svlačionici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track