KLADI SE VEĆ DANAS: SRBIJA OSVAJA SVETSKO PRVENSTVO – KVOTA 120!
Foto: Promo

KLADI SE VEĆ DANAS: SRBIJA OSVAJA SVETSKO PRVENSTVO – KVOTA 120!

Fudbal -

Kladionica Meridian je već sada spremila specijal igara za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine

Iza nas je lisabonska noć za nezaborav i ponos 11 miliona Srba na celoj planeti Zemlji!

Sinoć smo bili svedoci velike pobede - “Orlovi“ su odigrali izvanrednu utakmicu protiv Portugala na “Da lužu” i zasluženo se plasirani na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Ako je neko verovao da Srbija može da se domogne Mundijala, to je sigurno bio Dragan Stojković Piksi, koji je više navrata isticao da njegova ekipa ima kvalitet za najviše ciljeve.

Mnogi su već sigurni da sa Piksijem možemo sve, a najbolja kladionica u regionu je odmah nakon plasmana na Svetsko prvenstvo izbacila najveću kvotu da naša zemlja osvaja svetski šampionat - 120!

Iako je žreb tek u aprilu i još uvek se ne zna sa kim ćemo biti u grupu, jedno je sigurno – naši momci će ostaviti srce na terenu i učiniti sve da ponovo obraduju naciju koja je željna kvalitetnog fudbala i uspeha!

I zato, budite dovoljno hrabri i već danas uplatite PATRIOTSKI TIKET – pruzmite bonus za kladjenje u iznosu od 500 dinara i sastavite tiket vredan miliona.

Pored ove vrhunske kvote koju možete pronaći samo u Meridianu u nastavku vam donosimo još zanimljivih opcija za klađenje koje su već sada dostupne:

Srbija prolazi grupnu fazu – kvota 2.10

Srbija prva u grupi – kvota 6.00

Srbija u četvrtini finala – kvota 7.00

Srbija u polufinalu – kvota 25.00

Srbija u finalu – kvota 75.00

Mitrović najbolji strelac prvenstva – kvota 35.00

Vlahović najbolji strelac prvenstva – 40.00

Srbija najefikasnija u svojoj grupi – kvota 3.50

Dakle, ponuda je jedinstvena i pravo je vreme da je iskoristite. Verujte u naš tim baš kao što je verovao i jedan Meridianov igrač koji je sinoć u 90. minutu inkasirao 9.100.000 DINARA!

Šta je ovaj čovek uradio tek će verovatno shvatiti, pa hajde da mu pomognemo – stavio 650.000 DINARA na prelaz X-2 i “luda glava“ Aleksandra Mitrovića donela mu je u 90. minutu 9.100.000 DINARA!

Meridianbet
foto: Promo

Ovim singlom na Srbiju, po kvoti koja je u Meridianu bila najveća na svakom kutku sveta gde postoji sportsko kladjenje, ne samo da se naplatio kao car, već je odagnao loše duhove svih malera “Orlova“ ikada.

Škotska, Švajcarska, Slovenija, Estonija i Australija otišle su u zaborav i simbolički označile novi početak fudbalske reprezentacije Srbije, koja nas je sinoć sve učinila ponosnim!

Ukoliko te je ovaj diplomski rad od tiket ostavio bez teksta i želiš da sledeća priča bude baš o tebiregistruj se već danas na sajtu kladionice Meridian i preuzmi bonus za online kladjenje u vrednosti od 500 dinara!

Sastavi tiket vredan miliona!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track