02:58

SANJAM DA ODEM KUĆI! Ovo su PRVE Piksijeve reči po povratku u Srbiju!

selektor ponosan!

SANJAM DA ODEM KUĆI! Ovo su PRVE Piksijeve reči po povratku u Srbiju! (VIDEO)

Fudbal -

Nakon spektakularne pobede nad Portugalom i direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Katar iduće godine, heroji nacije stigli su u Srbiju.

Popularnim " Orlovima priređen je doček na aerodromu Nikola Tesla, a sve je začinjeno uz trubače, pesmu i veselje.

Za objektiv Kurir televizije, Dragan Stojković Piksi otkrio je da sanja da ode kući jer je u Lisabonu bilo previše pritiska.

- Sanjam da odem kući. Previše je bilo pritiska i svega, najvažnije je da smo reprezentovali Srbiju na najbolji mogući način. To je najvažnije i mislim da nema limita. Pred igračima tek predstoji lepa mogućnost - rekao je Piksi, pa se potom našalio da novinari pitaju malo i ostale.

Mitrović je priznao da je Piksi izvukao najbolje iz Orlova, da je njegova energija ono što im je falilo.

- Ne razmišljamo o žrebu. Selektor je izvukao je najbolje iz nas, doneo je veliku energiju. Napravio je tim i kolektiv. Kada vidim ovakav doček, daje nam motivaciju da nižemo nove uspehe. Prošlo je godinu dana od promašaja protiv Škotske, da mi je neko pričao ne bih verovao. Naučio sam mnogo. Mnogo mi je lakše bilo večeras da spavam nego prošli put. Možemo sa svima da igramo. Želimo sa svima da igramo - rekao je Mitrović.

1 / 35 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:00

Ivica Iliev i Albert Nađ o neverovatnom uspehu Orlova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track