02:58

SANJAM DA ODEM KUĆI! Ovo su PRVE Piksijeve reči po povratku u Srbiju!

iskren

DA MI JE NEKO OVO PRIČAO POSLE PROMAŠENOG PENALA PROTIV ŠKOTSKE... Srpski heroj Mitrović o teškoj godini iza njega (VIDEO)

Fudbal -

Pre tačno godinu dana, reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na EP posle 20 godina pošto su u Beogradu bili poraženi nakon slabijeg izođenja penala od selekcije Škotske.

Odlučujući momenat dogodio se u penal seriji kada je Aleksandar Mitrović promašio posle šuta sa ''kreča'' nakon čega je utakmice bila i zvanično okončana.

Mitrović je od tragičara do heroja došao spektakularnim pogotkom u 90. minutu u Lisabonu koji je Orlovima doneo pobedu.

- Selektor je izvukao je najbolje iz nas, doneo je veliku energiju. Napravio je tim i kolektiv. Kada vidim ovakav doček, daje nam motivaciju da nižemo nove uspehe. Prošlo je godinu dana od promašaja protiv Škotske, da mi je neko pričao ne bih verovao, to je fudbal i život. Život priča romane, ovo je lepa stranica u mojoj karijeri. Naučio sam mnogo, teških godinu dana je iza mene. Mnogo mi je lakše večeras da spavam nego prošli put. Možemo sa svima da igramo. Želimo sa svima da igramo - rekao je Mitrović.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:00

Ivica Iliev i Albert Nađ o neverovatnom uspehu Orlova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track