LJUBAV DO NEBA! PIKSI SE DVA PUTA VENČAO SA SNEŽOM! Nepoznati detalji iz braka heroja Orlova i njegove PRELEPE supruge!
Foto: Instagram

ČISTA EMOCIJA

LJUBAV DO NEBA! PIKSI SE DVA PUTA VENČAO SA SNEŽOM! Nepoznati detalji iz braka heroja Orlova i njegove PRELEPE supruge!

Fudbal -

Ljubav između heroja nacije i njegove supruge predstavlja jednu bajkovitu priču

Oslonac u životu. Podrška. Osoba koja je uvek uz njega - bilo da je slavlje ili tuga. Bez takvog saputnika u životu teško da bi i bilo ovakvih uspeha. Ovo je priča o Draganu Stojkoviću i njegovoj izabranici Snežani, osloncu i podršci kroz život.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga za magazin "Story".

Nigde nije sve idealno, što je i potpuno normalno.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz.

Dragan Stojković Piksi, Piksi, Snežana Stojković
foto: Starsport©

Za kraj dodaćemo i jednu zanimljivost - ovaj poznati par se venčavao dva puta. Razvoda naravno nije bilo, već su prvi put stupili u građanski brak, a dve decenije kasnije na ljubav su se zakleli u crkvi.

Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi, Snežana Stojković
foto: Starsport©
Anja Stojković, venčanje, svadba, Dragan Stojković Piksi, Snežana Stojković
foto: Privatna Arhiva

Kurir sport / Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track