HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA MEĐU NAVIJAČIMA PARTIZANA: Grobari prekrečili čuveni mural posvećen Miši Tumbasu! FOTO
Foto: GTR

DRAMA

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA MEĐU NAVIJAČIMA PARTIZANA: Grobari prekrečili čuveni mural posvećen Miši Tumbasu! FOTO

Fudbal -

Navijači Partizana napravili su novi mural u Njegoševoj ulici na Vračaru, gde se ovih dana vodi pravi "grafitaški rat" oko murala Ratku Mladiću, koji je nekoliko puta uništavan i obnavljan.

Grobari su sada preko puta Ratka Mladića iscrtali mural legendarnom srpskom vojskovođi Živojinu Mišiću.

Miša Tumbas, mural
foto: GTR

Uz lik vojvode Živojina Mišića stoji i grb Partizana u pozadini, a sve je iscrtano na srpskoj trobojci gde su ispisane njegove reči iz kolubarske bitke. "Generale, opkoljeni smo! Odlično rođeni moj, sad možemo da napadamo u svim pravcima".

Ono što je ipak pomalo iznenađujuće, jeste što su Grobari sa Vračara odlučili da na ovaj zid iscrtaku mural Živojinu Mišiću, iako je pre toga na istom zidu bio mural posvećen legendarnom navijaču Partizana Miši Tumbasu.

Grobari su Mišu posebno cenili, kada je preminuo su tugovali i posvetili su mu koreografije i murale. Mural u Njegoševoj bio je karakterističan jer je urađen poput stripa, sa čuvenim Tumbasevim uzvikom "Diaraaa".

Neki navijači Partizana iskazali su revolt zbog ovoga na društvenim mrežama, a jedan od komentara koji se posebno izvdojio glasi: "Tumbas je sinoć ponovo umro".

Pogledajte i kako sada izgleda novi mural koji su Grobari uradili posvećen vojvodi Živojinu Mišiću:

1 / 6 Foto: Fonet/Vera Barišić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track