ZVEZDINA AKCIJA PO OSNOVNIM ŠKOLAMA: Crveno-beli dele karte MALIŠANIMA za utakmicu protiv LUDOGORECA u četvrtak
Foto: www.crvenazvezdafk.com

samo jako

ZVEZDINA AKCIJA PO OSNOVNIM ŠKOLAMA: Crveno-beli dele karte MALIŠANIMA za utakmicu protiv LUDOGORECA u četvrtak

Fudbal -

Program Zvezda Kids u poseti osnovcima

FK Crvena zvezda smislio je akciju kako da napuni tribine na utakmici protiv Ludogoreca, u četvrtak 25. novembra od 18.45 časova u petom kolu Lige Evrope.

Crveno-beli su kažnjeni zbog incidenata na meču protiv Mitjilanda od strane UEFA sa 45.000 evra i jednom utakmicom igranja bez publike. Tačnije, bez punoletnih gledalaca, pošto će mališanima biti dozvoljeno da budu na stadionu i bodre crveno-bele.

Emisija "Zvezda kids" i voditeljka Anastasija Velanac već nekoliko dana alarmiraju mališane po osnovnim školama, kako bi što više dečaka i devojčica došlo na meč protiv Ludogoreca. Ta utakmica je od izuzetne važnosti za Crvenu zvezdu, jer trijumf može da donese tri boda i određene garancije za plasman u nokaut fazu.

Crvena zvezda deca
foto: www.crvenazvezdafk.com

Anastasija je sa svojim saradnicima posetila osnovne škole "Karađorđe", "Filip Filipović", "Vojvoda Radomir Putnik" i "Vojvoda Živojin Mišić" gde su delili karte po sistemu "7+1", za sedam mališana do 14 godina i jednog punoletnog pratioca. U Crvenoj zvezdi se nadaju da će im dečaci i devojčice doneti sreću, kao protiv Kairata kada je bilo 5:0.

Crvena zvezda deca
foto: www.crvenazvezdafk.com

Akcija će narednih dana biti nastavljena u Beogradu, širom Srbije, ali i Republike Srpske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track