SKANDAL OGROMNIH RAZMERA POTRESA NEMAČKU: Fudbalski trener na udaru jer je lažirao kovid propusnicu, u toku istraga!
Foto: Profimedia

Neviđeno

SKANDAL OGROMNIH RAZMERA POTRESA NEMAČKU: Fudbalski trener na udaru jer je lažirao kovid propusnicu, u toku istraga!

Fudbal -

Nemačka je zbog povećanog broja zaraženih pooštrila mere, a priča se čak i da fudbaleri koji nisu vakcinisani neće moći da igraju, a sada je došlo i do prvog velikog skandala

Trener bremenskog Verdera Markus Anfang optužen je da je lažirao kovid propusnicu, javlja "Bild".

Naime, poznati nemački tabloid tvrdi da je Markus Anfang pod istragom da je falsifikovao potvrdu o vakcinaciji, a kada se vest pročula po Nemačkoj - morao je da reaguje i sam klub. Oni su potvrdili da je zaista otvorena istraga zbog njihovog trenera, ali demantuju da je to istina.

- U privatnom razgovoru s upravom, Markus Anfang je odbacio optužbe i uverio da je u potpunosti vakcinisan i da nije koristio falsifikovanu kovid propusnicu, saopšteno je iz Verdera.

Markus Anfang
foto: Profimedia

Trener srpskog fudbalera Miloša Veljkovića potvrdio je da je vakcinisan i dobio zbog toga odgovarajuću žutu nalepnicu koja se daje na kartici za vakcinaciju. Poručio je takođe, da je potom to digitalizovao i nadao se da će sve biti u redu, međutim sada su nastali neočekivani problemi.

Verder je inače prošle sezone ispao u Cvajtu i tada ih je preuzeo Anfang s ciljem da ih vrati u elitu, ali nisu na najbolji način počeli sezonu i sada ih je još poremetio ovaj skandal.

Kurir sport / Bild

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track