AFERA ČUVENOG FUDBALERA ZAVRŠENA PREBIJANJEM Obrt u slučaju koji je ŠOKIRAO Evropu! Ljubomorna supruga namestila BATINE švalerki
Foto: Instagram/hayetabidal, Instagram/kheirahamraoui, Profimedia

sapunica

AFERA ČUVENOG FUDBALERA ZAVRŠENA PREBIJANJEM Obrt u slučaju koji je ŠOKIRAO Evropu! Ljubomorna supruga namestila BATINE švalerki

Fudbal -

Supruga Erika Abidala, Hajet Abidal, našta se u centru skandala koji je nedavno pogodio Francusku.

Slučaj prebijene fudbalerke Pari Sen Žermena, Kejre Hamraui, šokirao je čitav svet, kada je objavljen razlog.

Navodno, Hamraui je ozbiljno povređena kako bi Aminata Dijalo imala mesto u timu. To je bar stiglo do javnosti nekoliko dana nakon incidenta.

Međutim, Dijalo je brzo puštena iz pritvora, a sve optužbe su joj napakovane i to od strane Hajet Abidal.

Mediji u Francuskoj su došli do informacije da je u sve zapravo umešana supruga čuvenog fudbalera koji je ostavio veliki trag u Barseloni, a da je razlog za to - ljubomora.

Hamraui je prebijena štanglama ispred jednog restorana, a prema navodima, ljubomorna Hajet je otkrila da je suprug Erik prevario sa pretučenom fudbalerkom, a detalje je policiji otkrila upravo, prvo osumnjičena Dijalo.

Dijalo je bila za volanom automobila u kojem je bila Hamraui pre incidenta, a pošto je, za razliku od saigračice ostala nepovređena, povezana je sa organizacijom napada.

Kao epilog Abidalove navodne afere sa pretučenom fudbalerkom, Hajet je podnela zahtev za razvod, a očekuje se da ona tek postane deo istrage u kojem će, verovatno biti osumnjičena za organizovanje napada na Kejru Hamraui.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track