Bekam švaler, opet vara ženu!
Foto: REUTERS

Bekam švaler, opet vara ženu!

Fudbal -
Poznati fudbaler zaljubio se u britansku pevačicu Ketrin Dženkins, koja negira vezu

Preljubnik.Jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice Dejvid Bekam (37) upleten je u novu ljubavnu aferu. Prema glasinama, nova Bekamova ljubavnica je britanska pevačica Ketrin Dženkins (32). Poznati Britanac na ove spekulacije nije reagovao previše burno. Za razliku od njega, Ketrin se odmah oglasila na Tviteru i time samo dolila ulje na vatru.Njen profil na poznatoj društvenoj mreži vrvi od poruka kojima pevačica demantuje bilo kakvu aferu s poznatim fudbalerom.- Pročitala sam neke grozne glasine i želim da znate da u potpunosti poričem da sam imala aferu s Dejvidom Bekamom - napisala je Ketrin.Međutim, nije se tu zaustavila i što je najčudnije nastavila je da se pravda.- Glasine su bolne i neistinite. Srela sam Dejvida ukupno dva puta. Jednom 2010. godine na dodeli nagrada i jednom 2012. u izlasku u Londonu - nadovezala se Britanka.Tako je za samo sat Ketrin pet puta ostavila poruke svojim fanovima na Tviteru, a mnogi su se zapitali zašto se toliko uznemirila i da li ipak nešto krije. S druge strane, Dejvid je prepustio stvar svojim predstavnicima za medije, koji su jednostavno izjavili da su glasine „nebulozne i netačne“.

Rebeka Los
Rebeka Los

Romansa sa Rebekom LosJedna od najvećih afera koja se dogodila u Bekamovom ljubavnom životu uzdrmala je javnost 2004, kada je porodična bebi-siterka Rebeka Los javnosti priznala da su bili u vezi.Ovo je dovelo skoro do raspada braka najpoznatijeg evropskog para, ali se gospođa Bekam nakon određenog vremena primirila i javno stala na stranu svog muža nazvavši Rebeku „lažljivom kravom“.

Porodičan čovekDejvid Bekam je 14 godina u braku sa Viktorijom, s kojom ima četvoro dece. Pošto igra za Los Anđeles galaksi, već godinama žive u SAD.Viktorija i Dejvid imaju četvoro dece, tri sina - Bruklina, Kruza i Romea - i ćerkicu Harper.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track