RONALDU BAŠ NE IDE U POSLEDNJE VREME! Posle poraza od Srbije danas doživeo DEBAKL sa Mančesterom! VIDEO
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

RONALDU BAŠ NE IDE U POSLEDNJE VREME! Posle poraza od Srbije danas doživeo DEBAKL sa Mančesterom! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Votforda pobedili su danas na svom terenu ekipu Mančester junajteda sa ubedljivih 4:1, u utakmici 12. kola Premijer lige.

Votford je mogao da povede u 11. minutu, ali Ismaila Sar nije iskoristio penal. Medjutim, do kraja poluvremena domaći igrači su postigli dva gola, preko Džošue Kinga u 28. i Sara u 44. minutu.

Ekipa Ole Gunara Solšera je smanjila na 2:1 posle pet minuta igre u nastavku pogotkom Donija van de Beka, ali joj je posao bio dodatno otežan od 69. minuta kada je Hari Megvajer zaradio drugi žuti karton.

Pobedu Votforda potvrdili su Žoao Pedro u 92. i Emanuel Denis u 96. minutu.

Votford je upisao četvrtu pobedu u sezoni i trenutno je na 16. mestu na tabeli sa 13 bodova. Na drugoj strani, Junajted je doživeo peti poraz u sezoni i sada je sedmi sa 17 bodova.

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su na svom terenu ekipu Vest Hema sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Raul Himenes u 58. i minutu.

Vest Hem je doživeo treći poraz u sezoni, ali je i dalje treći na tabeli sa 23 boda, dok je Vulverhemton sada šesti sa četiri boda manje.

Aston Vila, na čijoj klupi je debitovao Stiven Džerard, pobedila je na svom terenu Brajton sa 2:0 golovima Olija Votkinsa u 83. i Tajrona Mingsa u 88. minutu.

Posle četvrte pobede u sezoni, a prve posle pet vezanih poraza, Aston Vila je 15. tim lige sa 13 bodova, dok je Brajton trenutno osmi sa 17 bodova.

Fudbaleri Barnlija i Kristal Palasa odigrali su nerešeno 3:3, istim rezultatom završen je i duel Njukasla i Brentforda, dok je Norič upisao drugu pobedu u sezoni pošto je slavio protiv Sautemptona sa 2:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja