POSEBAN DAN ZA MANE! Mihajlo Ilić će dugo pamtiti debi za Partizan
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

nova nada crno-belih

POSEBAN DAN ZA MANE! Mihajlo Ilić će dugo pamtiti debi za Partizan

Fudbal -

Utakmicu Partizana i Vojvodine mladi Mihajlo Ilić, fudbaler omladinske selekcije Partizana, neće pamtiti samo po ubedljivoj pobedi crno-belih. 4:1.

Mladi štoper, koji može da pokrije poziciju i zadnjeg veznog, ušao je u igru u 80. minutu i ostvario svoj san o igranju u crno- belom dresu na stadionu u Humskoj.

Utiske podelio je nakon meča, a nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog prilike koju je dobio: "Divan dan za mene i moju porodicu! Juče sam pobedio sa omladincima 2:1, dobili smo tu utakmicu uz dosta borbe. Nakon svega toga, dobio sam poziv od šefa da ću danas biti na klupi sa prvim timom. Neverovatan osećaj! San svakog dečaka iz omladinske škole fudbala je da debituje, generalno da bude sa prvotimcima, meni se to ostvarilo. Ovo je poseban dan za mene! Želeo bih da se zahvalim stručnom štabu na ukazanom poverenju i saigračima na čestitkama", rekao je Ilić.

Iako je prvobitno mislio da će ostati na klupi za rezervne igrače, šansa mu se ukazala da upiše prvi zvaničan nastup.

"Stvarno neverovatan osećaj! Bilo je malo pozitivne treme, malo pozitivnih emocija".

Čestitke je dobio od saigrača u svlačionici, ali i od porodice.

"Hvala svim saigračima na čestitkama! Prvi poziv su dobili, i bili sve vreme uz mene, članovi moje porodice, tata, mama i sestra". Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track