NE ZANIMA GA JUNAJTED, SAMO SITI! Poketino: Srećan sam u Parizu
Foto: Profimedia

Liga šampiona

NE ZANIMA GA JUNAJTED, SAMO SITI! Poketino: Srećan sam u Parizu

Fudbal -

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je danas da je srećan u tom klubu i da neće dozvoliti da ga interesovanje Mančester junajteda odvrati od njegove trenutne uloge.

Britanski mediji spekulišu da je glavni kandidat za naslednika Olea Gunera Solšera upravo Poketino, a to je bila i jedna od tema današnje konferencije za novinare pred utakmicu protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

"Fokusiran sam. Veoma sam fokusiran na fudbal. Nisam dete, u fudbalu sam ceo život, u poslu u kojem su glasine normalne. Razumem šta se dešava, ali takve stvari ne mogu da mi odvuku pažnju", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

"Veoma sam srećan u Pari Sen Žermenu. Fokusirani smo na sutrašnju utakmicu da postignemo najbolji mogući rezultat", dodao je Argentinac.

Poketino je preuzeo PSŽ u januaru i istakao je da mu trenutni ugovor ističe na kraju sezone 2022/23.

"Ono što se dešava u drugim klubovima nije moja stvar, moram da budem fokusiran na PSŽ. Bio sam igrač PSŽ-a, volim ovaj klub, volim navijače. Borimo se u Ligi 1 i Ligi šampiona. Veoma sam srećan u PSŽ-u. To je činjenica", rekao je Poketino.

Fudbaleri Mančester siti - PSŽ igra se u sredu od 21.00.

PSŽ je trenutno drugi na tabeli Grupe A sa osam bodova, odnosno ima bod manje od Sitija.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track