04:30

BORJANOV KAMP ZA GOLMANE: 97 odsto dece dolazi zbog Milana, ali sin Filip neće braniti mrežu DA SE UGLEDA NA MITROVIĆA

želi da prenese znanje

BORJAN ORGANIZUJE KAMP ZA GOLMANE: Deca ga obožavaju, popunjena kvota za učešće bez ijedne reklame

Fudbal -

Sin Snežane i Milana Borjana, Filip, krenuo je očevim stopama i sa pet godina već ide na treninge fudbala.

Priliku da i druga deca Srbije nauče da brane dobiće zahvaljujući kampu koji startuje 10. januara u Baru.

"Organizovala sam kampove i ranije, a sada želimo da brend Milana Borjana iskoristimo u tu svrhu i da popularišemo fudbal kod mladih. Pogotovo jer Milan kao mali nije imao nikog da ga usmeri da nauči prve golmanske korake lako i brzo. Želeo je da svoje znanje prenese, ali je problem što veći deo vremena nije tu, tako da smo razmišljali gde ga pokrenuti", objasnila je Snežana u jutarnjem programu Kurir televizije ideju o kampu.

Kaže da se mnogo dece već prijavilo i to bez ijedne reklame.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

"Obavestili smo javnost samo preko društvenih mreža. Milana deca obožavaju! Imamo šest eminentnih stručnjaka i trenera, međutim, u upitniku je 97 odsto dece reklo da dolazi da bi upoznali Milana. Imaće dva treninga dnevno, dobiće CD sa materijalom šta treba da rade, šta im ide, šta treba da poprave. Biće ovo jedan od najozbiljnijih kampova u Srbiji za golmane. Nadam se da će ostaviti dubok i dugoročan trag", poručila je Snežana.

Kamp za buduće golmane biće organizovan u Baru od 10. januara, a sledeći će biti upriličen u junu na Zlatiboru. Namenjen je deci rođenoj između 2006. i 2011. godine.

Sneža Borjan
foto: Kurir TV

"Do sada se prijavilo oko 50 dece, što znači da je već ispunjena kvota", podvukla je sagovornica Kurir televizije.

Snežana je dodala i da njihov sin Filip takođe ide na fudbal, a veruje da bi mogao da se ugleda na reprezentativca Aleksandra Mitrovića čiji gol protiv Portugala u 90. minutu nas je odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

"Insistirala sam da ne bude golman. Brat mi je golman, suprug mi je golman, a on neka bude napadač. Neka se ugleda na Aleksandra Mitrovića! Sećam ga se kad je bio dete u Teleoptiku. Rekla sam da će biti ozbiljan igrač. Još tad se odvajao u ophođenju, talentom, konstitucijom, građom, pogled mu je bio usmeren ka profesionalizmu i uspehu. Prepoznala sam to", otkrila je Borjanka.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:39

MILAN BORJAN NE PROPUŠTA DA OBRADUJE SVOJU ŽENU ZA PRAZNIKE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track