PARTIZAN STIGAO U ESTONIJU! Stanojević pred Floru: Moramo da pobedimo da bismo dočekali proleće
Foto: FK Partizan/Antonio Ahel

liga konferencija

PARTIZAN STIGAO U ESTONIJU! Stanojević pred Floru: Moramo da pobedimo da bismo dočekali proleće

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas u Talinu da će predstojeća utakmica protiv Flore biti drugačija od one odigrane u Beogradu i istakao da crno-beli moraju da pobede ako žele proleće u Evropi.

"Mislim da će biti potpuno drugačija utakmica od one u Beogradu, jer oni kod kuće igraju na potpuno drugačiji način. Što se nas tiče, ako želimo u narednu rundu, moramo da pobedimo", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Talinu.

"Sada će igrati sa najboljim igračem, Raunom Sapinenom, što će biti najveća razlika u odnosu na prvu utakmicu. Verujem da će dešavanja na terenu biti nalik onima iz prve utakmice u Beogradu, nadam se da ćemo kontrolisati utakmicu", dodao je Stanojević.

Partizan je trenutno drugi na tabeli Grupe B sa sedam bodova, odnosno ima tri manje od prvoplasiranog Genta, a pet više od Flore i Anortozisa.

"Moramo da pobedimo da bismo dočekati proleće. Naravno da poštujemo protivnika, ne možemo da kažemo da ćemo sigurno pobediti. Ovo je evropska utakmica, ovde je teško pobediti. To nam je želja i cilj, tako ćemo se ponašati, a kako će biti videćemo", rekao je Stanojević.

Trener Partizana je naveo da dobro poznaje igru Flore.

"Oni su iskusna ekipa, sa iskusnim igračima koji imaju dosta evropskih utakmica. Igraju sa jednim balansom u timu i u svakom trenutku znaju šta hoće. Nikada ne gube glavu, u kom god pravcu utakmica da ide, imaju isti način igre", rekao je Stanojević.

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao da njegova ekipa mora da se adaptira na hladno vreme u Talinu i da igra svoju igru.

Upitan da li se posebno pripremao za Rauna Sapinena, Popović je naveo da su se crno-beli za njega pripremali i za utakmicu u Beogradu ali da on nije igrao.

"On je drugačiji tip napadača od špica koji je igrao prvu utakmicu, tako da znamo šta možemo da očekujemo od njega", rekao je Popović.

Utakmica Flora - Partizan igra se u četvrtak od 16.30 u Talinu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track