LUDOGOREC DOŠAO DA POBEDI ZVEZDU: Neka misle da su favoriti
Foto: Starsport

LIGA EVROPE

LUDOGOREC DOŠAO DA POBEDI ZVEZDU: Neka misle da su favoriti

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Ludogorecom u utakmici 5. kola Lige Evrope

Trener Ludogoreca Stanislav Genčev govorio je o predstojećem duelu sa Crvenom zvezdom.

Bugarski tim ima mnogo kadrovskih problema.

"Povređeni su igrači Nedjalkov, Žose Sa i Sisinjo, svi iz odbrane. Kauli i Marin nisu registrovani pa smo morali da uzmemo igrače iz drugog tima. Teško je svakom treneru kada ostane bez ovako bitnih igrača. Došli smo da odigramo jednu dobru utakmicu i imamo kvalitet da ovde pobedimo", rekao je Genčev i nastavio:

"Došli smo po tri boda jer ako osvojimo samo jedan ispadamo. Prošli smo dosta promena, nikada nismo imali ovako mlad tim. Imamo samo dva poraza u domaćem šampionatu, bili smo blizu Lige šampiona, ne igramo tako loše. Zvezda ima više bodova od nas i favoriti su, ali nismo totalni autsajderi i to ćemo pokazati na terenu. Teško mi je da predvidim nešto, ko će više imati loptu u posedu, ko će bolje igrati, sve ćemo videti sutra. Naš protivnik je spreman da nas iznenadi", rekao je trener Ludogoreca.

Zvezda, Ludogorec
foto: Starsport

Pred meč sa Crvenom zvezdom govorio je i najbolji igrač bugarskog tima Kiril Despodov

Ludogorec ima samo teoretske šanse za prolaz dalje

"Ostavimo to, neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma. Osećam se veoma dobro i motivisan sam da pričamo na terenu", rekao je Despodov.

Na tribinama će u četvrtak biti samo deca.

"Uvek je lepo obradovati decu. Biće lepa atmosfera sa njima na stadionu. Nadam se da ćemo im sutra omogućiti da uživaju u igri oba tima. Svi znamo da Zvezda ima neverovatnu publiku. Bila bi to baš lepa atmosfera za fudbal, za svakog igrača koji ima psihu da igra pred ovoliko navijača to je lepa stvar. Nadam se da će ponovo biti lepo i da će deca napraviti sjajnu atmosferu", zaključio je Despodov.

Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 18. 45h

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track