GRMI, ZVEZDO! Crveno-beli večeras (18.45) neće kalkulisati u meču sa Ludogorecom
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

GRMI, ZVEZDO! Crveno-beli večeras (18.45) neće kalkulisati u meču sa Ludogorecom

Fudbal -

Trener crveno-belih ne ostavlja ni najmanju mogućnost kalkulacijama pred utakmicu s Ludogorecom u Ligi Evrope (18.45)

Crvena zvezda protiv Ludogoreca večeras (18.45) juri pobedu koja bi joj donela komotnu poziciju pred poslednje kolo Lige Evrope u decembru. Crveno-beli su krajem septembra savladali bugarskog predstavnika u Razgradu rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je tada Gelor Kanga.

Crvena zvezda igraće bez suspendovanih Marka Gobeljića i Miloša Degeneka, dok Seku Sanogo nema snage i svežine za 90 minuta, ali se očekuje da počne utakmicu.

- Čeka nas jedna od najbitnijih utakmica u ovom delu sezone. Svi znamo šta može pobeda da nam donese. Respektujemo Ludogorec, njihove rezultate u Evropi poslednjih deset godina. Ali gledamo kao da je ovo najbitnija utakmica u ovom delu sezone. Priča se da dolaze u Beograd bez nekoliko standardnih igrača, ali i mi smo bili u istoj poziciji, pa smo ih savladali u Bugarskoj. Zato, nema opuštanja - rekao je Dejan Stanković i podsetio da će ekipa na utakmici imati podršku dece.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Faliće nam navijači. Ali zvezdaš je zvezdaš. Bez obzira na to koliko godina ima. Igraćemo i za njih. Cilj nam je da pobedom pokažemo koliko vredimo.

Aleksandar Dragović je stub Zvezdine odbrane.

- Koncentrisani smo na utakmicu i hoćemo da pobedimo. Ovo je naša druga meč lopta, prvu protiv Mitjilanda nismo iskoristili. Tada sam napravio grešku jer nisam čuvao leđa Degeneku. Loše sam se postavio, to mi je za nauk. Ludogorec je jaka ekipa, ali se mi ne plašimo - poručio je Dragović.

Grupa F C. zvezda - Ludogorec 18.45 Mitjiland - Braga 18.45 1. Braga 4 3 0 1 9:5 9 2. C. zvezda 4 2 1 1 4:3 7 3. Mitjiland 4 1 2 1 4:5 5 4. Ludogorec 4 0 1 3 3:7 1

Javna pohvala Fenomenalni Njegoš

Dejan Stanković javno je pohvalio Njegoša Petrovića:

- Fenomenalan je u poslednje vreme. To je onaj Njegoš iz perioda kada sam došao u Crvenu zvezdu. Igra s mnogo samopouzdanja, jako, ubrzava ritam, mirniji je na lopti... Znate, Zvezda je mnogo teška. Tu smo mi onda da mu pomognemo. Ovako kako igra može da igra bilo gde u Evropi.

Njegoš Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Bugari samouvereni Genčev: Slavićemo!

Trener Ludogoreca Stanislav Genčev samouveren je pred meč u Beogradu, bez obzira na to što ne može da računa na standardne Santanu, Sisinja, Nedjalkova i Sa:

- Nadam se da ćemo pobediti Crvenu zvezdu i tako se približiti cilju, a to je da prezimimo u Evropi!

(Kurir sport/Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track