Popesku: Samo Madriđani misle da je Ronaldo bolji od Mesija
Foto: Rojters

Popesku: Samo Madriđani misle da je Ronaldo bolji od Mesija

Fudbal -
Popesku je tokom karijer igrao i za Totenhem, PSV, Galatasaraj, Leće, Dinamo iz Bukurešta i Hanovera, dok je za reprezentaciju Rumunije odigrao 115 utakmica i postigao 16 golova

BARSELONA - Bivši rumunski reprezentativac Georgi Popesku rekao je danas da samo navijači Reala mogu da misle da je Kristijano Ronaldo bolji fudbaler od Lionela Mesija.

"Morate biti veliki navijač Reala pa da mislite da je Kristijano bolji od Mesija. Kada stavite po strani klupsku ostrašćenost, vidite Mesija, a zatim sve ostale. Ronaldo je veliki igrača, ali nema kvalitet i pobednički mentalitet, kao Mesi", rekao je Popesku sa španski "AS".

Popesku, koji je od 1995. do 1997. godine igrao za Barselonu, priznao je da je najveći trag na njega ostavio holandski trener Johan Krojf.

"Krojf je uzeo kapitensku traku od legende Barselone Giljerma Amora i dao je meni, koji sam tek bio došao. Niko nije razumeo o čemu se radi, čak ni ja, ali moram da priznam da sam bio ponosan. Da je Krojf žena, pitao bih je da se uda za mene. Ni kod koga nisam igrao sa takvim samopouzdanjem kao kod njega", našalio se Popesku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track