ZAŠTO SPORTISTI PADAJU KAO POKOŠENI? Nema kraja JEZIVIM scenama! Traore se SRUŠIO protiv Reala, alarmi i u Engleskoj VIDEO
Foto: Profimedia

kao epidemija

ZAŠTO SPORTISTI PADAJU KAO POKOŠENI? Nema kraja JEZIVIM scenama! Traore se SRUŠIO protiv Reala, alarmi i u Engleskoj VIDEO

Fudbal -

Dešavalo se i ranije, ali ovog leta kao da je pokrenuta epidemija. Kristijan Eriksen se srušio na utakmici Evropskog prvenstva, a od toga dana i dešavanja u Kopenhagenu, fudbaleri su počeli masovno da padaju na terenima širom sveta.

Nedugo nakon Eriksena, Kuma Babakar, fudbaler Sasuola srušio se na treningu, ispostavilo se zbog grčenja srčanog mišića, a najnoviji slučajevi dogodili su se u Moldaviji i Engleskoj.

Adama Traore, koji je namučio defanzivce Crvene zvezde ovog leta, uhvatio se za grudi tokom utakmice u Ligi šampiona protiv Reala u sredu uveče. Sve je delovalo obično i ništa nije naslutilo na problem, međutim, nakon jednog trka, utakmica je prekinuta nakon što je Traore završio na travi.

Za njega je utakmica bila završena, a napadač se nada da zdravstveni problemi nisu ozbiljnije prirode. A, u Engleskoj je ozbiljniji problem potresao Vigan. Napadač Čarli Vajk, hitno je prebačen u bolnici, nakon što mu je pozlilo na treningu.

- Zahvaljujemo se svima koji su zainteresovani za stanje našeg fudbalera. Naravno, hvala i medicinskim radnicima koji su reaagovali odlično uz saradnju sa našim lekarima. Ova vest je upalila alarm i zato vas molimo da poštujete privatnost Čarlija i njegove porodice. U određeno vreme, obavestićemo javnost o novostima.

Veliko intereosvanje javnosti i navijača izazvao je slučaj iz španske La Lige. Serhio Aguero je primoran da završi karijeru, navodno se čeka na zvaničnu potvrdu te odluke, nakon što se Argentinac požalio na neprijatan osećaj u grudima tokom utakmice Barselone protiv Alavesa. Napadač je proveo nekoliko dana u bolnici na ispitivanjima i, prema informacijama iz Španije, više neće moći da igra profesionalni fudbal.

Svedoci smo da i košarkaši imaju probleme. Danilo Nikolić je u septembru uplašio region nakon informacije da je pao tokom treninga, nakon čega je hitno prebačen u podgorički Klinički centar. Košarkaš Budućnosti je ubrzo operisan u Turskoj, a još uvek nije poznato kada će se vratiti na parket.

Slučaj Stevana Jelovca ujedinio je Grčku košarkašku scenu. Povremeni reprezentativac Srbije u košarci imao je moždani udar zbog kojeg se i dalje nalazi na lečenju u bolnici. Košarkaš AEK-a je dobio zajedničku poruku podrške od Olimpijakosa i Panatinaikosa, a od medija u Grčkoj ne može da se pronađe puno novih informacija o njegovom stanju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track