SNEŽA BORJAN SIJALA POSLE POBEDE: Zvezda je dominirala, verujem da ćemo u PORTUGALU sačuvati PRVO MESTO!
Foto: Privatna arhiva

podrška

SNEŽA BORJAN SIJALA POSLE POBEDE: Zvezda je dominirala, verujem da ćemo u PORTUGALU sačuvati PRVO MESTO!

Fudbal -

Supruga kapitena crveno-belih Milana Borjana optimista pred gostovanje Bragi

Crvena zvezda je pobedila Ludogorec i izbila na prvo mesto grupe F Lige Evrope. Snežana Borjan, supruga kapitena crveno-belih Milana Borjana, odgledala je utakmicu i poručila da će šampion u Portugalu u poslednjem kolu protiv Brage sačuvati prvu poziciju.

Sneža Borjan, Milan Borjan, Snežana Borjan
foto: Nemanja Nikolić

- Zanimljiv meč i važna pobeda. Suprug ima lepe uspomene iz perioda kada je igrao za Ludogorec. Imao je verovatno iste emocije kada je i igrao tamo. Zvezda je dominirala u otvorenoj utakmici i na kraju ostvarila evropski trijumf - rekla je Snežana Borjan za Sportski Žurnal i dodala:

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Drago mi je da je Milan imao sjajne intervencije u prvom poluvremenu i onu važniju na kraju meča, kada je najvažnije. Pratila sam utakmicu u Danskoj, rezultat Zvezdi ne ide na ruku, ali se nadam da u Portugalu mogu do prve pozicije!

Poslednje kolo Lige Evrope, kada će biti odlučeno koje ekipe nastavljaju dalje u nokaut fazi, a koja se seli u Ligu konferencije je na programu 9. decembra. Crvena zvezda gostuje Bragi od 21.00 čas, dok Ludogorec dočekuje Mitjiland u isto vreme.

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track