05:22

PIKSI DOBIO ELLE NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO! Supruga Snežana ponosna: Iznenađeni smo, ovo je prvi put

iznenađen

PIKSI DOBIO ELLE NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO! Supruga Snežana ponosna: Iznenađeni smo, ovo je prvi put

Fudbal -

Domaći džet set zablistao je sinoć na dodeli Elle style nagrada. Među brojnim glumcima, sportistima, modnim kreatorima našao se i selektor fudbalske reprezantice Srbije Dragan Stojković Piksi.

Sportska legenda dobio je nagradu za životno delo, pre svega jer je naciju obradovao plasmanom na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine u Kataru.

Najpoznatiji Nišlija bio je u društvu perfektno stilizovane supruge Snežane Stojković, koja kaže da je u pitanju divna nagrada i velika čast za njenog muža.

Dragan Stojković Piksi
foto: Kurir TV

"Mislim da je prijatno iznenađen jer je prvi put u životu dobio ovakvu jednu nagradu", ispričala je ona u kameru Kurir televizije.

Piksi je zaista bio u neverici zbog Elle style awards za životno delo.

"Stvarno jesam iznenađen. U svakom slučaju lepa stvar", poručio je selektor orlova.

Pored Stojkovića, nagrade su dobili i Milica Mandić za sport, a Miloš Timotijević za glumu.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:14

PIKSI JE NJU POZVAO PRED MEČ SA PORTUGALOM! Majčina ljubav nema zadrške STOJANKA UBEĐENA DA SRBIJA POBEĐUJE NA MUNDIJALU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track