PARTIZAN GOSTUJE NA KROVU Stanojević: Poremetila nas je samo povreda Markovića, ništa drugo! Voždovac je agresivan, biće teško
Foto: FK Partizan

SUPERLIGA SRBIJE

PARTIZAN GOSTUJE NA KROVU Stanojević: Poremetila nas je samo povreda Markovića, ništa drugo! Voždovac je agresivan, biće teško

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovu ekipu posle poraza od Flore u Talinu poremetila samo povreda Lazara Markovića, dok je sve ostalo "normalno".

"Nas je najviše poremetio Lazar Marković i njegova situacija. To nas je dosta pomerilo, ostalo su sve normalne stvari, nema razloga da nas bilo šta pomera. Imamo svoj put, znamo gde smo, šta smo", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Voždovca.

Crno-beli su u četvrtak izgubili od Flore u Ligi konferencija, a meč je obeležila i teška povreda Lazara Markovića koji je polomio ključnu kost.

Lazar Marković
foto: Printskrin/Arena Sport 1

"Ima raznih prognoza, videćemo. Doktor je kompetentniji da o tome govori, ali težak je prelom, na više mesta. Ako bude procenjeno da je potrebna operacija, nadamo se da će biti uspešna", rekao je Stanojević.

Novinare je zanimalo i da li je "žrtvovao" utakmicu protiv Flore kako bi u jačem sastavu dočekao meč sa Voždovcem.

"Izašli smo u najboljem sastavu u datom trenutku. Znate da uvek rotiram. Nama je svaka utakmica najvažnija, a pogotovo u Evropi koja donosi klubu koeficijent i novac", rekao je Stanojević.

"Nijednu utakmicu ne radimo za sledeću, uvek se koncentrišemo na tu. Naravno da razmišljamo o sledećoj, ali smo fokusirani na prvu. Meni je svaki trening najvažniji, a kamoli utakmica", dodao je on.

Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan/Antonio Ahel

Fudbaleri Partizana gostuju sutra ekipi Voždovca, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su lideri šampionata sa 47 bodova, odnosno imaju šest više od Crvene zvezde koja ima meč manje. Na drugoj strani, Voždovac je osmi tim lige sa 22 osvojena boda.

Partizan je, otkako se Stanojević vratio u Humsku, upisao sve četiri pobede protiv Voždovca.

"Da, ali smo tri utakmice igrali na našem stadionu. Kod njih je teško i totalno drugačije. Nikad ne poredim utakmice. Sve je drugačije i da smo juče igrali sa njima, danas bi bila potpuno drugačija utakmica", rekao je Stanojević.

Partizan, Voždovac
foto: Starsport

Trener Partizana je naveo i da je trener Voždovca Aleksandar Linta ozbiljan stručnjak, koji se bavi detaljima i da vrlo dobro zna koliko je posvećen i koliko dobro radi svoj posao.

"Agresivni su, napadaju sa dosta igrača. Biće izuzetno teško razviti igru, pogotovo što su dobro adaptirani na teren pa mnogo bolje igraju kod kuće nego na strani. Sigurna vrlo teška utakmica za nas", zaključio je Stanojević.

Utakmica se igra sutra od 16.30.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track