HAOS U NAJAVI: Levandovski dobija IZMIŠLJENU da bi Mesija POGURALI do prave nagrade?! Navijači napeti pred dodelu Zlatne lopte
Foto: Profimedia

"prestižna" nagrada

HAOS U NAJAVI: Levandovski dobija IZMIŠLJENU da bi Mesija POGURALI do prave nagrade?! Navijači napeti pred dodelu Zlatne lopte

Fudbal -

Iako je Robert Levandovski odigrao još jednu neverovatnu godinu, izgleda da će opet ostati bez Zlatne lopte.

Među glavnim kandidatima za osvajanje ove nagrade, pored Poljaka je, Lionel Mesi, a iz čitave Evrope stižu nagoveštaji da će po sedmi put nagrada pripasti Argentincu.

Prenos dodele možete pratiti u live blogu Kurira, gde možete i da glasate za vašeg favorita, kao i da pogledate rezultate ankete o dobitniku Zlatne lopte.

Ukoliko to bude slučaj, mnogi ljubitelji fudbala neće biti zadovoljni.

Prošle godine je odluka Frans fudbala da ne dodeli nagradu zbog pandemije korona virusa podigla prašinu jer je tada favorit bio Levandovski. Sada je problem nastao nekoliko sati pre početka svečane ceremonije.

Frans fudbal je na dan dodele objavio da će biti dodeljene i dve nove nagrade. Prema informacijama, jedna nagrada biće za najbolji klub, a druga za najboljeg strelca u 2021. godini, a mnogi su taj iznenadan potez shvatili kao potvrdu da će Mesi preuzeti Zlatnu loptu, a da će Levandovski dobiti "utešnu nagradu", odnosno nagradu za najboljeg strelca sa 53 gola.

Protumačeno je da su nove nagrade uvedene samo kako bi se sprala krivica sa pogrešne odluke da Mesi proširi kolekciju, a poznato je da je i prethodnih godina bilo onih koji su negodovali nakon dodele ove prestižne nagrade, koja, po mišljenju brojnih ljubitelja fudbala, iz godine u godinu gubi na vrednosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track