MESI IMAO PORUKU ZA LEVANDOVSKOG: Zaslužio si nagradu, prošle godine!
Foto: Profimedia

sedmi trofej

MESI IMAO PORUKU ZA LEVANDOVSKOG: Zaslužio si nagradu, prošle godine!

Fudbal -

Argentinski fudbaler Lionel Mesi održao je govor nakon osvajanja rekordne sedme " Zlatne lopte", nagrade za najboljeg fudbalera godine.

Mesi se najpre zahvalio saigračima iz reprezentacije Argentine, ali i bivšim kolegama iz Barselone u kojoj je proveo više od 15 godina

"Zaista sam ponosan što sam još jednom osvojio Zlatnu loptu Frans fudbala. Neverovatno je osvojiti je sedmi put. Želeo bih da zahvalim porodici, prijateljima i svima koji me uvek prate i podržavaju, pošto bez njih ovo ne bih uspeo", rekao je Mesi po dodeli nagrade.

Imao je poruku i za Roberta Levandovskog, za kog su mnogi mislili da će osvojiti nagradu.

"Čast je takmičiti se sa tobom, Roberte. Mislim da si zaslužio nagradu prošle godine Svi znaju i svi se slažemo da je trebalo da budeš pobednik prošle godine. Mislim da bi Frans fudbal trebalo da ti dodeli Zlatnu loptu za 2020, zaslužio si je i trebalo bi da je imaš kod kuće", rekao je Mesi.

Argentinac ne zna koliko će još igrati.

"Ne znam još koliko godina ću igrati, ali nadam se da će biti još dosta, pošto se odlično zabavljam."

Mesi je ove godine osvojio prvi trofej u karijeri sa Argentinom - Kup Amerike. Postigao je 41 gol u 56 utakmica, imao je 17 asistencija, a osvojio je i Kup kralja sa Barselonom. Na kraju sezone prešao je u Pari Sen Žermen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track