STANOJEVIĆ BESAN POSLE POBEDE U NIŠU: Ovo nisu normalni uslovi za fudbal!
Foto: FK Partizan/Antonio Ahel

KONFERENCIJA

STANOJEVIĆ BESAN POSLE POBEDE U NIŠU: Ovo nisu normalni uslovi za fudbal!

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je današnji meč protiv Dubočice odigran po izuzetno teškom terenu u Nišu i istakao da je zadovoljan pobedom i plasmanom u četvrtfinale Kupa Srbije.

"Znate šta, po ovakvom terenu je mnogo teško igrati. Ovo nisu normalni uslovi za fudbal i mnogo je teško. Čestitam Dubočici koja je bila izvanredno organizovana, nemamo zamerke na utakmicu, ali je bilo teško tako da moramo biti zadovoljni", rekao je Stanojević za televiziju Arena sport.

"U odredjenim situacijama nismo mogli da kontrolišemo loptu, ali mogu biti zadovoljan - prošli smo dalje, pobedili smo. Pre tri dana smo igrali utakmicu, igramo opet za četiri tako da svaka čast momcima", dodao je on.

Partizan, Dubočica
foto: Partizan. rs

Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u Nišu pobedili ekipu Dubočice sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Marko Milovanović u 40. minutu.

Trener Dubočice Slaviša Božičić čestitao je Partizanu, kako je rekao, na zasluženoj pobedi.

"Bio je težak teren i za jednu i za drugu ekipu. S druge strane, razumem Partizan koji igra na svaka tri dana i stvarno im je teško. Ne umanjujem učinak svoje ekipe. Momci su danas dali svoj maksimum i dobro su izgledali na terenu", rekao je Božičić.

"Žao mi je što smo neke polu-prilike nismo iskoristili, pa i da postignemo gol protiv velikog Partizana, ali u svakom slučaju možemo biti zadovoljni s ovim što smo prikazali danas", dodao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track