KAD "LUDAK" PROGOVORI TO ZVUČI OVAKO: Rastužim se kad pomislim o budućnosti, važan im je samo novac, briga ih za stanje fudbalera
Foto: Profimedia

istina?

KAD "LUDAK" PROGOVORI TO ZVUČI OVAKO: Rastužim se kad pomislim o budućnosti, važan im je samo novac, briga ih za stanje fudbalera

Fudbal -

Jedan od cenjenijih ljudi u fudbalu je otvorio dušu govoreći o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Marselo Bijelsa već godinama ima prepoznatljiv nadimak "Ludak", zbog načina na koji vodi ekipu, ali i komunicira sa predstavnicima medija.

Šezdesetšestogodišnji Argentinac već tri godine vodi Lids sa kojim je napravio veliki rezultat vrativši tim u Premijer ligu, a sada je istakao zabrinutost za ubedljivo najpraćeniji sport na svetu.

- Imam ozbiljne sumnje kada je reč o budućnosti fudbala jer se konstantno komercijalizuje, a proizvod je sve gori. Sve se zasniva na prodaji karata za što više utakmica, a ignoriše se da li su timovi dovoljno spremni da bi mogli da postignu bolje rezultate. Rastužim se kada vidim kako fudbal postaje sve lošiji - poručio je Bijelsa.

Njegov Lids je prošle sezone bio prijatno iznenađenje u Premijer ligi pošto je završio prvenstvo na 9. mestu, odmah iza trija iz Londona, Arsenala, Totenhema i Vest Hema. Međutim, ove sezone Lids ne pruža slične partije i trenutno je na 15. mestu sa 15 bodova iz 14 utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track