SUPERLIGAŠKA TRKA SE NASTAVLJA: Partizan dočekuje Novi Pazar, Zvezda u Kruševcu
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

SUPERLIGAŠKA TRKA SE NASTAVLJA: Partizan dočekuje Novi Pazar, Zvezda u Kruševcu

Fudbal -

Utakmicama 19. kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Partizan će dočekati Novi Pazar, dok će Crvena zvezda gostovati Napretku.

Sutra je na programu samo jedna utakmica kada će domaći Proleter od 15.00 dočekati ekipu Metalca. Proleter je deseti na tabeli sa 21 bodom, dok je Metalac 14. sa pet bodova manje.

Nedeljni program otvoriće od 13.30 u Kruševcu fudbaleri Napretka i Crvene zvezde.

Crveno-beli su u sredu pobedili Voždovac i tako prišli Partizanu sa samo tri boda i svakako će želeti da nastave pobedničku seriju i u Kruševcu, ali i da naprave dobru uvertiru pred gostovanje Bragi u Ligi Evropa. Na drugoj strani, Napredak je trenutno peti na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, Zvezda
foto: Starsport

Lider šampionata, ekipa Partizana će u nedelju od 15.45 ugostiti Novi Pazar sa željom da održi prednost ispred Zvezde, ali da, baš kao i crveno-beli, naprave dobru uvertiru pred odlučujući meč protiv Anortozisa u Ligi konferencija.

Ekipa Novog Pazara u Beograd stiže posle pobede nad Proleterom, prvim trijumfom u prvenstvu posle skoro dva i po meseca. Novi Pazar je pretposlednji na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Nedeljni program zatvoriće od 17.00 fudbaleri Spartaka i Mladosti, ekipe koje su bez pobede u poslednja tri kola. Subotički tim je sedmi na tabeli sa 23 boda, dok je Mladost trenutno 13. sa 17 bodova na svom kontu.

U ponedeljak se igraju tri utakmice - Radnik će dočekati Radnički 1923, trećeplasirani Čukarički će ugostiti Kolubaru, dok će u Bačkoj Topoli snage odmeriti TSC i niški Radnički, osmi i šesti tim lige.

Partizan, TSC
foto: Sandić foto

Poslednja utakmica 19. kola Super lige Srbije igra se u utorak od 14.00 kada će Voždovac dočekati Vojvodinu.

Ekipa Voždovca, koja je trenutno deveta na tabeli sa 22 boda, u prethodne dve utakmice je izgubila od Partizana i Crvene zvezde i sada je čeka još jedan težak meč. Na drugoj strani, Vojvodina u Beograd stiže posle duple pobede protiv Mladosti i kao četvrta na tabeli sa 29 bodova.

Subota:

Proleter - Metalac (15.00)

Nedelja:

Napredak - Crvena zvezda (13.30)

Partizan - Novi Pazar (15.45)

Spartak - Mladost (17.00)

Ponedeljak:

Radnik - Radnički 1923 (14.00)

Čukarički - Kolubara (16.00)

TSC - Radnički Niš (18.00)

Utorak:

Voždovac - Vojvodina (14.00)

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track