POVRATAK NAJBOLJEG IGRAČA SITIJA: De Brujne u konkurenciji za tim protiv Votforda
Foto: Profimedia

OPORAVLJEN

POVRATAK NAJBOLJEG IGRAČA SITIJA: De Brujne u konkurenciji za tim protiv Votforda

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne mogao bi da bude jedan od četvorice igrača te ekipe koji će se vratiti na teren u predstojećoj utakmici protiv Votforda.De Brujne se oporavio od korona virusa i vratio se treninzima sa ekipom, preneo je danas Skaj.

U konkurenciji će biti i Ilkaj Gundogan, Džon Stons i Kajl Voker, koji su u sredu uveče propustili utakmicu protiv Aston Vile.

Trener Sitija Pep Gvardiola rekao je početkom nedelje da ima "vanrednu situaciju u ekipi" zbog povredjenih igrača, bolesti i suspenzija.

Protiv Aston Vile na klupi su bili Džek Griliš i Fil Foden, a Emerik Laport vraća se posle suspenzije. U konkurenciji neće biti Feran Tores koji je duže povredjen.

Kevin De Brujne
foto: Profimedia

"Svi osim Ferana će putovati u London. Sada je mnogo bolje. Pre utakmice sa Aston Vilom rekao sam da su nam svi potrebni i mnogo je bolje imati sve na raspolaganju", rekao je danas Gvardiola.

Posle 14 kola u Premijer ligi Siti je drugi na tabeli sa 32 boda, bodom manje od Čelsija i bodom više od Liverpula.

Gvardiola je rekao da ekipa mora da bude oprezna i da dobro odigra protiv Votforda, koga sa klupe predvodi legendarni Klaudio Ranijeri.

"Fudbal mora da bude zahvalan što u njemu i dalje rade važni ljudi kao što je Klaudio Ranijeri. Ono što je on postigao u karijeri je sjajno. Naravno, ono što je uradio sa Lesterom je merilo svega, ali divim mu se i na onome što je uradio u Španiji, Italiji, Francuskoj, svuda. Divim se njegovoj strasti i energiji, biće zadovoljstvo videti ga ponovo", naveo je Gvardiola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja