RADNIČKI ŽELI NASTAVAK DOBRE SERIJE! Batak: Cilj je pobeda protiv TSC-a
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

RADNIČKI ŽELI NASTAVAK DOBRE SERIJE! Batak: Cilj je pobeda protiv TSC-a

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim rezultatima, kao i da je cilj u narednoj utakmici protiv TSC-a pobeda.

"Uradili smo dosta dobrih stvari u prethodnom periodu, vezali smo nekoliko kvalitetnih utakmica i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Naš cilj je pobeda. Igraćemo našu igru i trudićemo se da se nametnemo od prvog minuta. Uslovi za igru su tamo idealni i imamo sve preduslove da pružimo jednu dobru partiju i vratimo se u Niš zadovoljni", rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostovaće u ponedeljak ekipi TSC-a iz Bačke Topole, u meču 19. kola Super lige Srbije.

Niški tim zauzima šesto mesto sa 25 bodova, dok je TSC deveti sa tri boda manje.

Radnički je upisao pet mečeva bez poraza u Super ligi, a TSC u poslednjih osam utakmica nije ostvario pobedu.

Trener Radničkog je dodao da je tim postavio standarde u igri poslednjih mesec dana, kao i da ispod njih nemaju pravo da idu.

"Pred nama je zahtevna utakmica i protivnik koji je u lošoj seriji i koji u poslednje vreme postiže rezultate ispod svojih očekivanja. U pitanju je izuzetno organizovan klub na svim nivoima, imaju novog trenera i probaće sigurno da nas na toj enegriji ugroze. TSC ima odlične pojedince, temeljno smo se pripremili za njih i neće nas zavarati ovi njihovi negativni rezultati", rekao je on.

Šef stručnog štaba Radničkog je rekao da neće moći da računa na odbrambenog igrača Nikolu Vujadinovića, koji se još uvek nije oporavio od povrede.

"Dobre vesti su da se vraća Lazar Arsić, nakon što je odradio suspenziju zbog žutih kartona i da je Aleksandar Kovačević potpuno spreman, pošto je u poslednje vreme kuburio sa povredema. Svi ostali su na raspolaganju i spremni su da igraju", zaključio je Batak.

Meč TSC-a i Radničkog iz Niša na programu je u ponedeljak od 18.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track