IMALI POBEDU U RUKAMA: Trener Radničkog nezadovoljan remijem
Foto: Printscreen

SUPERLIGA SRBIJE

IMALI POBEDU U RUKAMA: Trener Radničkog nezadovoljan remijem

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog Radoslav Batak rekao je da nije zadovoljan večerašnjim bodom protiv TSC, nakon što je ekipa primila gol u nadoknadi vremena utakmice 19. kola Super lige Srbije

"Nismo zadovoljni sa ovim bodom. Skupo nas je koštao jedan pad koncentracije. Imali smo tri stopostotne šanse u drugom poluvremenu i morali smo ovo ranije da rešimo. Ali to je fudbal. Nedavno smo mi dali gol u nadoknadi vremena, sada smo ga primili. Dešava se. Idemo dalje ka svom cilju", rekao je Batak.

Radnički je u Bačkoj Topoli odigrao nerešeno 1:1 protiv TSC. Radnički je poveo u 62. minutu golom Stefana Mitrovića, a bod domaćima obezbedio je Petar Ratkov pogotkom u petom minutu nadoknade vremena.

"Žao mi je što smo propustili ovakvu šansu da slavimo na ovom teškom gostovanju. Iz svake situacije se uči, čestitam igračima na prikazanoj igri. Moramo podići glave i nastaviti dalje u istom ritmu", dodao je Batak.

Trener TSC Žarko Lazetić rekao je da je zadovoljan jer je njegova ekipa uspela da izjednači u, kako je naveo, čudnoj utakmici.

"U prvom delu smo imali kontrolu, ali nismo dali gol. Oni su se organizovano branili, bili su jako opasni u tranzicijama i malo je nedostajalo da nas savladaju. Imali su dobre situacije posle datog gola da reše utakmicu. Na kraju je ovo pozitivan bod za nas", naveo je on.

"Imali smo dugu seriju poraza i ovako osvojen bod treba da nam da elan da jesenji deo sezone završimo na najbolji način", dodao je Lazetić.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track