MATIĆ PONOVO KAPITEN JUNAJTEDA: Ova traka biće URAMLJENA!
Foto: Profimedia

VERUJE MU

MATIĆ PONOVO KAPITEN JUNAJTEDA: Ova traka biće URAMLJENA!

Fudbal -

Novi trener Mančester junajteda Ralf Rangnik najavio je pred meč sa Jang Bojsom velike promene u sastavu "crvenih đavola".

Junajted je osigurao plasman u nokaut fazu Ligu šampiona i to sa prve pozicije pa je sasvim logično da će usled gustog rasporeda šansu dobiti igrači sa manjom minutažom.

Među njima je i srpski internacionalac Nemanja Matić koji na trenerskom debiju Nemca nije dobio priliku i čitav meč je presedeo na klupi.

Matić će susret sa Jang Bojsom početi od prvog minuta, a uz to Srbin će poneti i kapitensku traku u prilično izmenjenoj ekipi, potvrdio je Rangnik.

"To nije bio čak ni san kada u malom selu u Srbiji i imate samo jednu loptu godišnje. Možda sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu, ali sada sam u Junajtedu. Ponosan sam na to. Nosim sve trake kući, a ova će biti uramljena", rekao je.

Ove sezone Matić je kod Olea Gunara Solskjera igrao je po sistemu "toplo-hladno", a ukupno je upisao 14 nastupa u svim takmičenjima, ali ukupno tek nešto više od 600 minuta. Tokom karijere u Junajtedu je u nekoliko navrata već predvodio svoju ekipu kao kapiten.

Videćemo hoće li dolazak Ralfa Rangnika poboljšati Matićev status...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track