LANE JOVANOVIĆ POZIVA DECU DA BESPLATNO TRENIRAJU FUDBAL U NOVOM SADU I OKOLINI!
Foto: Promo

LANE JOVANOVIĆ POZIVA DECU DA BESPLATNO TRENIRAJU FUDBAL U NOVOM SADU I OKOLINI!

Fudbal -

Otvoreni čas je 12. decembra u 12 časova u balonu SC “Medžik”, a proslavljeni napadač biće specijalni gost

Pod sloganom “Talenat nema cenu” kompanija Mozzart nastavlja akciju Besplatne škole sporta! Ovoga puta lokacija je Novi Sad sa okolinom, a nova školica fudbala realizuje se u saradnji sa FK Vojvodina, odnosno njihovom fudbalskom bazom “Vošini klinci”.

U nedelju 12. decembra u 12 časova balon SC “Medžik” biće domaćin dece iz Novog Sada i okoline koji će na otvorenom času fudbala pokazati da talenat nema cenu i postati članovi Besplatne škole sporta.

Mozzart
foto: Promo

Specijalni gost FK Vojvodine i Mozzarta biće proslavljeni srpski fudbaler Milan Lane Jovanović koji je noseći dres novosadskog kluba i počeo da pokazuje raskošan talenat.

„Akcija je prava, čestitam Mozzartu na ideji. Verujem da će se mnogo dece odazvati i videti koliko je lako zaljubiti se u fudbal. Pozivam klince da se prijave u što većem broju pa da u nedelju zajedno tresemo mreže”, istakao je legendarni napadač Vojvodine, Standarda, Anderlehta, Srbije…

Mozzart
foto: Promo

Pozivi su upućeni deci rodjenoj od 2013. do 2016. godine, a najmladji Novosadjani dobiće priliku da pokažu da je i njima fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu!

Po okončanju otvorenog časa deca će šest meseci moći da treniraju na sledećim lokacijama: Novi Sad, Temerin, Bački Jarak, Kać, Sremski Karlovci i Sremska Kamenica. I to bez plaćanja članarine!

Mozzart
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track