TRENER BRAGE GRMEO POSLE REMIJA SA ZVEZDOM: Najbolji smo u grupi i večeras smo bili bolji, zaslužili smo pobedu! Sudije ...
Foto: Stzarsport

BEZ DLAKE NA JEZIKU

TRENER BRAGE GRMEO POSLE REMIJA SA ZVEZDOM: Najbolji smo u grupi i večeras smo bili bolji, zaslužili smo pobedu! Sudije ...

Fudbal -

U poslednjem kolu grupne faze takmičenja u Ligi Evrope, Crvena zvezda je večeras na gostovanju u Portugaliji protiv Brage igrala nerešeno 1:1 (0:0), što joj je bilo dovoljno za osvajanje prvog mesta u grupi i za plasman u osminu finala.

Braga će kao drugoplasirana morati da igra utakmicu više od crveno-belih ( šesnaestina finale LE) zbog čega vidno nije bio zadovoljan trener domaćih koji je na konferenciji za medije to i pokazao.

- Verujemo da smo tokom grupne faze bili najbolja ekipa. Takođe, verujemo i da smo danas bili bolji i da smo definitivno zaslužili pobedu - rekao je šef struke domaćih i kratko prokomentarisao suđenje.

- Razumem sada kritike Murinja, jer ako je ovo najbolji italijanski sudija...Obično ne komentarišem sudije. Bili su agresivni prema našim igračima, a nisu dobijali kartone. Mislim da su zaslužili crveni karton jer je Vitinja oborio poslednji čovek u odbrani, a mislim da je i odluka da se dosudi penal preoštra - zaključio je Karvalhal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track