00:33

NIVES CELZIJUS KAO OD MAJKE ROĐENA! GRUDI JOJ KIPE, A MEĐUNOŽJE ISTETOVIRANO! VRUĆ SNIMAK

snimak bez garderobe

SKINULA SE FATALNA HRVATICA: Objavila video BEZ GARDEROBE I CENZURE, a proslavila se vođenjem ljubavi na centru Maksimira!

Fudbal -

U jednom trenutku je uz pesmu "Kendi Šop" Nives Celzijus, supruga bivšeg fudbalera Dinama Dina Drpića, pokazala i više nego što je trebala

Nives Celzijus, supruga nekadašnjeg fudbalera Dina Drpića, nastavila je sa serijom provokativnih fotografija na društvenoj mreži Instagram. Fatalna Hrvatica često ističe u prvi plan svoje telo, sada je objavila snimak bez garderobe, a na sebi je imala samo ćebe.

Nives Celzijus
foto: Printscreen/Instagram

U jednom trenutku je uz pesmu "Kendi Šop" Nives pokazala i više nego što je trebala, dok je grudi sakrila ćebetom. Njen snimak pokrenuo je lavinu komentara na Instagramu, pa je jedan od najkomentarisanijih na njenom profilu.

Nives je u centar pažnje došla nakon priznanja da je sa Dinom Drpićem, svojim suprugom i tadašnjim fudbalerom Dinama, vodila ljubav na zagrebačkom "Maksimiru".

- Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o vođenju ljubavi nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo - rekla je tada Nives, nakon čega je nedugo zatim Drpić dobio otkaz.

Hrvatica je pokazala i intimnu tetovažu koja se vidi u jednom delu snimka.

00:33

NIVES CELZIJUS KAO OD MAJKE ROĐENA! GRUDI JOJ KIPE, A MEĐUNOŽJE ISTETOVIRANO! VRUĆ SNIMAK

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja