BAVARCI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA PROTIV MAJNCA: Jovetić izvukao Hertu iz krize, Dortmundu samo bod protiv Bohuma! VIDEO
Foto: EPA

BUNDESLIGA

BAVARCI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA PROTIV MAJNCA: Jovetić izvukao Hertu iz krize, Dortmundu samo bod protiv Bohuma! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna pobedili su danas kao domaćini Majnc sa 2:1, u 15. kolu nemačke Bundeslige.

Poveo je Majnc golom Karima Onisiva u 22. minutu, da bi preokret Bajernu doneli golovima Kingsli Koman u 53. i Džamal Musijala u 74. minutu.

Bajern je prvi na tabeli sa 37 bodova, a Majnc je deveti sa 21 poenom.

U narednom kolu, Bajern će gostovati Študgartu, dok će Majnc dočekati Hertu.

U istom terminu, Bohum i Borusija Dortmund odigrali su nerešeno 1:1. Poveo je Bohum golom Sebastijana Poltera u 40. minutu iz penala, da bi izjednačenje Borusiji doneo Julijan Brant u 85. minutu.

Bohum je 10. sa 20 bodova, dok je Dortmund drugi sa 31 poenom.

U sledećem kolu, Bohum će gostovati Arminiji, a Dortmund će dočekati Grojter Firt.

Pobedu na svom terenu ostvario je i Lajpcig, savladavši Borusiju Menhengladbah sa 4:1.

Strelci za Lajpcig bili su Joško Gvardiol u 21, Andre Silva u 33, Kristofer Nkunku u prvom i Bendžamin Henriks u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, dok je gol za Menhengladbah postigao Rami Bensebaini u 88. minutu.

Lajpcig je sedmi sa 21 poenom, a Menhengladbah 13. sa 18 bodova.

Herta je na svom terenu pobedila Arminiju sa 1:0, golovima Stevana Jovetića u 53. i Devi Zelke u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Hofenhajm je u gostima pobedio Frajburg sa 2:1. Poveo je Hofenhajm u trećem minutu golom Davida Rauma, da bi Frajburg izjednačio u 21. minutu golom Nika Šloterbega. Pobedu Hofenhajmu doneo je Kris Ričards u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Kurri sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track