SUSRET TROJICE GOLMANA POSLE DECENIJE U HUMSKOJ: Jednoga čak ni navijači nisu prepoznali, evo kako sada izgleda!
Foto: Espreso

protok vremena

SUSRET TROJICE GOLMANA POSLE DECENIJE U HUMSKOJ: Jednoga čak ni navijači nisu prepoznali, evo kako sada izgleda!

Fudbal -

Fahrudin Omerović je bio prvi golman Partizana od 1984. do 1992. godine.

Tri čuvena golmana su se okupila posle dosta godina u Humskoj, "trojka" koja je obeležila Partizanov period od preko dve decenije.

Fahrudin Omerović, koji je nastupao za Partizan od 1984. do 1992, onda Goran Pandurović, istaknuti čuvar mreže u prvoj polovini devedesetih i bivši reprezentativac Ivica Kralj koji je u tri navrata branio za crno-bele, a sada je u klubu angažovan u sektoru za sportska pitanja.

Bio je to susret trojice prijatelja na mestu uspeha posle jedne decenije, navedeno je na zvaničnom Tviter nalogu FK Partizan.

Posebnu pažnju je izazvao Omerović (u sredini) pošto se fizički značajno promenio u odnosu na vreme kada je bio neprikosnoven među stativama Partizanovog gola. Mnogo je i vremena prošlo, a sudeći po komentarima, neki navijači ga čak nisu ni prepoznali.

Mnogi su čak bili skeptični kada je legendarni Vladimir Stojković početkom ove sezone otišao u Saudijsku Arabiju, ali crno-beli u ovom trenutku imaju izvanrednog Aleksandra Popovića, na koga sasvim sigurno u potpunosti mogu da se oslone u narednom periodu. Tu su i Nemanja Stevanović Ćelavi i veteran Milan Lukač, tako da je i konkurencija i sada veoma jaka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track