MARKO NIKOLIĆ PONOVO VODI CRNO-BELE: Srpski stručnjak na pragu novog angažmana!
Foto: Profimedia

fudbalska pijaca

MARKO NIKOLIĆ PONOVO VODI CRNO-BELE: Srpski stručnjak na pragu novog angažmana!

Fudbal -

Nekadašnji trener Partizana je bez angažmana od oktobra, a sada se pominje kao jedan od glavnih kandidata za klupu turskog Bešiktaša

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić od oktobra je bez angažmana pošto je okončao saradnju sa moskovskom Lokomotivom, a proteklih dana se u medijima spominje kao jedan od glavnih kandidata za novog trenera turskog Bešiktaša. Posrednik u Nikolićevom angažmanu u Lokomotivi je bio jedan od najuticajnijih menadžera za rusko fudbalsko tržište Dejan Joksimović, bivši fudbaler koji je promenio mnogo klubova, a zanimljivo je da je igrao i za Crvenu zvezdu i za Partizan.

Marko Nikolić
foto: Profimedia

Osim Nikolića, uprava istanbulskog velikana navodno razmišlja i o treneru portugalskog Eštorila Brunu Pinjeiru, a u narednih nekoliko dana se očekuje konačan rasplet. Za to vreme, mađarski Ferencvaroš je takođe ostao bez trenera pošto je okončana saradnja sa Peterom Štegerom.

S obzirom na to da je pre odlaska u Rusiju Nikolić imao mnogo uspeha u Mađarskoj kao trener Videotona, odmah su se pojavile i spekulacije da bi srpski stručnjak mogao da se vrati u tu zemlju i u Budimpešti preuzme tamošnji najpopularniji klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track