STANOJEVIĆ OTVORIO DUŠU: Svi su pričali da NEMA ŠANSE da budemo konkurentni za titulu, a mi PRVI posle pola puta!
Foto: Starsport©

Pred kolubaru

STANOJEVIĆ OTVORIO DUŠU: Svi su pričali da NEMA ŠANSE da budemo konkurentni za titulu, a mi PRVI posle pola puta!

Fudbal -

Aleksandar Stanojević spustio je malo loptu posle nekoliko burnih izlaganja posle Anortozisa.

- Kad sam došao u klub, rekao sam da samo želim da budemo konkurentni za titulu. Da je bilo ispod toga, smatrao bih neuspešnom ovu polusezonu. Svi su mi govorili, i iz sveta fudbala i van fudbala, da nema šanse da budemo ni konkurentni za titulu, ja sam jednostavno verovao da možemo da budemo. Da li će biti pet, da li će ostati dva ili tri boda razlike, videćemo posle Kolubare. Isto tako mi kažu da ćemo teško da osvojimo titulu i vlada taj pesimizam da mi teško možemo to - rekao je Stanojević i dodao:

- Mnogo mi je važno i mnogo sam srećan što smo na pola puta prvi, znači mi baš zbog te buducnosti. Želim da verujemo i da veruju ljudi oko nas. I dalje se priča da nema šanse, ali ja i dalje čvrsto verujem. Želja mi je samo da budemo konkurentni do kraja - pričao je trener crno-belih.

Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan

Neće biti lako Partizanu da tu i ostane, trka je tek na polovini...

- Mi smo sve vreme prvi, ako se ne varam, od početka sezone. Teško je to, nekad igramo pre protivnika, nekad igramo posle kad oni pobede. Sve je to teško, ali jednostavno mi imamo jedan cilj i uvek smo isti. Važno mi je da uvek imamo isti odnos.

Stanojević je rekao da nema prirodno rešenje na poziciji levog beka, pošto će Slobodan Urošević pauzirati zbog kartona, a Ivan Obradović je povređen. On je dodao da je Rikardo Gomeš obavio preglede, da je u četvrtak imao lagan trening, a da je danas normalno sa ekipom i da će biti u konkurenciji za sastav.

Upitan o VAR-u, Stanojević je rekao da je ta tehnologija donela mnogo dobrih stvari, ali da se i tu radi o ljudskom faktoru. On je dodao da je to komplikovan posao i da svi moraju da budu upućeni šta je tačno ingerencija VAR-a, koji služi da se otklone greške, a ne da se donose odluke.

Partizan u subotu igra poslednji meč u ovoj kalendarskoj godini (12.55) protiv Kolubare.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track