ALEKSANDAR LINTA PRED METALAC: Očekujem agresivan, dinamičan i energetski zahtevan meč
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

ALEKSANDAR LINTA PRED METALAC: Očekujem agresivan, dinamičan i energetski zahtevan meč

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta rekao je danas da očekuje "agresivan, dinamičan i energetski zahtevan meč" protiv Metalca, ali i da se nada pobedi kako bi njegova ekipa u dobrom raspoloženju otišla na zimsku pauzu.

"Očekujem agresivan, dinamičan i energetski zahtevan meč. Veoma nam je važno da poslednju utakmicu odigramo u dobrom ritmu kako bismo na odmor otišli zadovoljni i u dobrom raspoloženju", rekao je Linta, prenosi klub.

"Naša šansa je uvek u timskom duhu koji nas krasi, tim je najbolji element i osnov za primenu naših fudbalskih principa. Na taj način dolazimo do naše igre, a samim tim i dobrog rezultat koji želimo", dodao je trener Voždovca.

U poslednjem kolu domaćeg prvenstva pred odlazak na zimsku pauzu, fudbaleri Voždovca u nedelju dočekuju ekipu Metalca.

Milanovčani posle 20 odigranih utakmica zauzimaju 14. poziciju sa 16 bodova, koliko imaju i Novi Pazar i kragujevački Radnički koji se nalaze na začelju.

Beogradski tim, s druge strane, ima 10 bodova više i nalazi se na desetoj poziciji.

"Mi smo ekipa koja ima dosta dodavanja i pasova, to je naš stil, a uslovi i teren u Pazaru su nam u velikoj meri to onemogućili. Sada igramo na svom terenu i moći ćemo da sprovedemo svoju ideju u potpunosti zbog idealnih uslova koje imamo", zaključio je Linta.

Meč Voždovca i Metalca na programu je u nedelju od 15.00 na "Кrovu".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track